İKEA'dan Masa Alınır Mı ?

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Reaksiyon skoru
17,943
Dostlar selam. bu haftasonu odam boyanacak. Ekimin son haftasında da 13 yıl sonra yeni yatağıma vb. kavuşacağım inşallah. her şey hazır ama en f/p masa ve sandalyeyi arıyorum.
şimdilik aklımda şöyle bir ikili var sizce nasıl ?

Dostlar selam. bu haftasonu odam boyanacak. Ekimin son haftasında da 13 yıl sonra yeni yatağıma vb. kavuşacağım inşallah. her şey hazır ama en f/p masa ve sandalyeyi arıyorum.
Fileli makam koltuğuda görmüş olduk

Masayı bende kullanıyorum. Gayet güzel.

Arkası kapalı masa almanı öneririm pc kuracaksan kablolama açısından bayağı iyi oluyor.

O masa çok çabuk yıpranıyormuş youtube inceleme videosunun yorumlarda okumuştum.
Kullanmadım ama iyi araştır

Fileli makam koltuğuda görmüş olduk
ee yok mu bi cevabınız serkan bey
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkası kapalı masa almanı öneririm PC kuracaksan kablolama açısından bayağı iyi oluyor.
bende şu an öyle bir masa var ve ciddiyim kötü duruyor. onun yerine elimde 3 tane cırtlı kablo düzenleyici var onlarla bi yol oluşturabilirim gibi.

alınır ama kargo parası aldığın ürünün %10 u kadar ödüyosun

Trendyolda falan ucuza daha iyileri yokmu ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,780
Üyeler
191,163
Son üye
1lorianz
Geri