İKEA MASA KULLANAN VAR MI ?

Ben şu an kasa ve monitör ile kullanıyorum. Bir ara çift monitör ile de kullanıyordum ama şu an kullanmıyorum. Sallanma konusunda sıkıntı yaşamadım dediğim gibi. Sadece öneriydi karar sizin hocam.
Tesekkurler hocam dusunucem

Bu masayi almayi dusunuyorum. Masa tablasinin alt demirleri saglam gorundu o yuzden. Ben masaya 1 kasa 2 ekran koyucam o yuzden saglam masa ariyorum en kafama yatani bu oldu simdilik
Alex Model'lerine bakmanı tavsiye ederim.

Alex Model'lerine bakmanı tavsiye ederim.
Gordum onlarida hocam tek tarafi cekmeceli olan guzek degil gorunum 2 tarafli olan cok cekmecesi hemde assayi biraz daraltir diye dusunuyorum 140 cm de ondan alti bos olsun rahat olsun istiyorumda bu benim bekant ile ceremical masa arasinda kaldim suan :)

20220220_153845.jpg

Resimde gördüğün masa 150 cm boyunda, ortadaki monitör 27 sağdaki 22 inç. Kasayıda sen hesapla işte.

bi tahtaya bu kadar para vermeye gerek yok bu masayı aldım kasayı da yandaki raf bölümüne koydum mis gibi oldu bi tane büyük mousepad alırsın üstüne güzel olur, yalnız kurulumu biraz zor delikli gelmiyorr kendin delip kurman lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim dedigim ceramical assada rafi olmayan sende raf oldugundan onlarda tutar agirligi demir destekleri var ya ondan
Ağırlıktan ziyade 2 monitör 1 kasaya bu bile dar bence.

Sağdaki monitör ben de önceden vardı.
Fakat satmıştım ama şuan da tekrar ihtiyacım oldu.
Model ismini tam yazarmısın rica etsem :)
Sf350fhm 22 inç olması lazım. 1920x1080 hdmi girişli. Yandakide sf350 27 inç olanı şansıma ikiside aynı seri

Link var mı? Direksiyon kullanırken sallanma falan olmuyor değil mi?
Sallanma olmuyor. Kampanyada şokda satışa çıkmıştı 299 liraya aldım. 8 yerden yere bastığı için gayet kullanışlı. 2 ay oldu alalı galiba.
https://www.vivense.com/evdemo-buket-lux-calisma-masasi-beyaz-modeli.html aynı marka aynı model

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,547
Üyeler
184,180
Son üye
Mertekinci
Geri