- Bütçe
- 2000
Ben bunu dusunuyorum ama beyazi yok 1 ay kadar sonra gelecekmis beklemeyi dusunuyorum fakat fiyatina deger mi veya daha iyi bir masa alinabilir mi 2 bin tl ye
MASA LİNKİ BUNU DÜŞÜNDÜNMÜ HİÇ ? MÂKUL BİR FİYAT VE ŞIK VE KALİTELİ MASA. BEN BUNU ALACAĞIM YAZIN TOPLAYACAĞIM SİSTEMİN YANINDA![]()
Ben bunu dusunuyorum ama beyazi yok 1 ay kadar sonra gelecekmis beklemeyi dusunuyorum fakat fiyatina deger mi veya daha iyi bir masa alinabilir mi 2 bin TL ye
Gordum fakat ortasi cok bos ben ustune kasa +2 ekran koyucam ekranlar biraz agir kasada oyleMASA LİNKİ BUNU DÜŞÜNDÜNMÜ HİÇ ? MÂKUL BİR FİYAT VE ŞIK VE KALİTELİ MASA. BEN BUNU ALACAĞIM YAZIN TOPLAYACAĞIM SİSTEMİN YANINDA
Bence rahat ol eğer sallanır veya ağırlıktan dayanamaz bir şey olur takıntısındaysan bir şey olmaz çünkü onlar çok sağlam ve dayanaıklı masalar. Ama tabi senin kararın yine içim rahat etmez diyorsan tabi ki al o zmanaGordum fakat ortasi cok bos ben ustune kasa +2 ekran koyucam ekranlar biraz agir kasada oyle
Sordum gelicekmis. 140 boyu 60 ile 70 arasi derinlik olucak ve saglam olacak ustune 2 ekran 1 kasa koyucam ve agir bu dediklerim. Benim linkteki gibi sadece birsey olucak. Bu linkteki ortada guzel demirleri v.s oldugundan istiyorum bazi masalar var ortada hic bir demir veya benzeri birsey olmuyor.Ürünün stoklara geleceğini düşünmüyorum. Tercih yine sana kalmış ama masa bu paraya alınabilecek gibi durmuyor. İstediğin özellikler var ise ona göre öneri sunabilirim.
Soyleki eger bir sorun olursa belki kasaya birsey olmazda ekranlara olabilir icim rahat etsin istiyorum birnevi saglam olsun. Icime sinsin yeterli benim icin. Yoksa dayaniklidir belki ama ben pek guvenemiyorum acikcasi birde o tip masayi saglam degil diye duymustum direk o modeli ama bilemiyorum dogru olmayada bilir.Bence rahat ol eğer sallanır veya ağırlıktan dayanamaz bir şey olur takıntısındaysan bir şey olmaz çünkü onlar çok sağlam ve dayanaıklı masalar. Ama tabi senin kararın yine içim rahat etmez diyorsan tabi ki al o zmana
Olsun sen yine içini rahatlatacak olanı yapSordum gelicekmis. 140 boyu 60 ile 70 arasi derinlik olucak ve saglam olacak ustune 2 ekran 1 kasa koyucam ve agir bu dediklerim. Benim linkteki gibi sadece birsey olucak. Bu linkteki ortada guzel demirleri v.s oldugundan istiyorum bazi masalar var ortada hic bir demir veya benzeri birsey olmuyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Soyleki eger bir sorun olursa belki kasaya birsey olmazda ekranlara olabilir icim rahat etsin istiyorum birnevi saglam olsun. Icime sinsin yeterli benim icin. Yoksa dayaniklidir belki ama ben pek guvenemiyorum acikcasi birde o tip masayi saglam degil diye duymustum direk o modeli ama bilemiyorum dogru olmayada bilir.
Aynen o yuzden bu tarz masa ariyorum.Olsun sen yine içini rahatlatacak olanı yap