Öneri Masaüstü Bilgisayar İçin Sağlam Masa Önerisi

cr1ta

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
655
Merhabalar,
Başlıkta da olduğu gibi masaüstü bilgisayarım için sağlam bir masa önerisi istiyorum. Sağlamlıktan kastım üstüne bilgisayarın kasasını koyacağım ve herhangi bir sorun teşkil etsin istemiyorum işi garantiye almak istiyorum. Aklıma en yatan masa bu oldu;
Sizce bu masa iyi midir sağlamlık konusunda güvenebilir miyim? Varsa önerileriniz maksimum 1000TL'ye kadar önerilerinizi bekliyorum.

Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Gayet sağlam ve kullanışlı bir masa. Farklı boyutlarıda var, kendine uygun seçebilirsin. Herhangi bir sallanma, oynama yaşamadım masada. Ayakların montajını kendin yapıyorsun.
Kasayı masanın üstünde mi kullanıyorsunuz? Kullanıyorsanız sıkıntı olmuyor değil mi?

Merhabalar,
Başlıkta da olduğu gibi masaüstü bilgisayarım için sağlam bir masa önerisi istiyorum. Sağlamlıktan kastım üstüne bilgisayarın kasasını koyacağım ve herhangi bir sorun teşkil etsin istemiyorum işi garantiye almak istiyorum. Aklıma en yatan masa bu oldu;
Sizce bu masa iyi midir sağlamlık konusunda güvenebilir miyim? Varsa önerileriniz maksimum 1000TL'ye kadar önerilerinizi bekliyorum.
ben de 200x60'ı var. Aldığım zaman uygundu uzun diye tercih ettim. Ayaklarını ne kadar ayarlasanda demonte ve sıkıştırılmış parçalar olduğu için sallanıyor. 100x60 belki sallanmaz ama monitorun ayakları büyükse önüne klavye falan derken dar geliyor. en az 70 almanı öneririm. en azından metreyle yemek masasında ölçüm yaparak 60 -70 kıyaslamasını yapabilirsin. Venge rengini aldım, siyah-kahve arası su lekesi çok kalıyor. Çizilme yaşamadım.

Ekler

• IMG20220515224009.jpg
    IMG20220515224009.jpg
    2.6 MB · Hit: 260
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,665
Üyeler
192,448
Son üye