Neler Yeni

BİLGİSAYAR İÇİN SAĞLAM MASA ÖNERİSİ

Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
ömer faruk

bundan bahsedıyorsanız gereksiz pahalı ve hantal bir masa bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de masa arıyorum ama henüz çoğunluğun memnun olduğu bir masa bulamadım. Sağlam olması sallanmaması ve fiyatına göre malzeme kalitesi önemsediğim şeyler
L masa yazdım oraya

20250112_180331.jpg

Her şeyin de çok rahat bi şekilde sığar 1 tane de çekmeceyle süper bi setup olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Murat Yücel
Instagram
yucexzzers
sallanmıyacak üzerine 2 monitör 1 kasa mouse klavye mikrofon koyabileceğim sağlam masa önerisi atarsanız sevinirim
2.5. Senedir kullanıyorum masaya yüzlerde kez sinirden vurdum hala hiçbir şeyi yok sağasağlam sallanmıyor da kasa monitör soundbar var üstünde de

Ekai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Efe Tunç
2.5. Senedir kullanıyorum masaya yüzlerde kez sinirden vurdum hala hiçbir şeyi yok sağasağlam sallanmıyor da kasa monitör soundbar var üstünde de
hocam bu markayada denk geldim çok fazla şikayeti var sallanıyor/kırık gönderdiler vb o yüzden hiç güvenemedim

hcpamukcu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
hakan pamukçu
sallanmıyacak üzerine 2 monitör 1 kasa mouse klavye mikrofon koyabileceğim sağlam masa önerisi atarsanız sevinirim
Proware Gamer 7402 Profesyonel Oyuncu Masası Bunu alabilirsin ben 5 yıldır kullanıyorum memnunum genişte işini görür

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Murat Yücel
Instagram
yucexzzers
hocam bu markayada denk geldim çok fazla şikayeti var sallanıyor/kırık gönderdiler vb o yüzden hiç güvenemedim
3 kişiye aldırdım birisine kırık geldi direkt yenisini yolladılar kırık olanı geri istemediler bile ama arkadaşım yolladı yine de yani kırık gelse de bir sorun olmaz biraz uğraşırsınız sadece iadeyle

Top Bottom