Arama sonuçları: *

1. Quepardo

Masayı değiştirmek yerine tablası değişirilir mi?

Dostlar ekteki masaya sahibim beyaz sistem dizdiğim için denk geldikçe masa-koltuk vb sistemleri beyaz/gri değiştirmeyi düşünüyorum Masa konusunda satıp beyaz bir masa mı alsam yoksa direkt beyaz tabla alıp bunun ayaklarına mı oturtsam kararsız kaldım Bunun ayakları içe bükük olduğu için...
  2. Quepardo

Argb şerit led monitör ile senkronize etme

Beyler şu ekteki ürünü alıp monitörün arkasına yapıştırıp güzel bir görüntü elde etmek istiyorum sizce bu ekteki yeterli midir 2 metre almayı düşünüyorum ama henüz ölçmedim ölçüp karar vericem bunu videolardaki gibi monitördeki ışıklarla entegre çalışacak hale getirmek için ne gerekiyor yardım...
  3. Quepardo

Çift monitör pc setup için masa önerisi

Beyler başlıkta da gördüğünüz gibi çift monitörlü bir sistem kullanıyorum ekteki masa iyi midir tavsiye edilirse bugün içerisinde sipariş edicem değilse başka tavsiye verir misiniz Not: masa kalınlığı 4cm olarak söyleniyor linki de bırakıyorum ...
  4. Quepardo

Bilgisayar için masa tavsiyesi

Beyler ben çift monitörlü bir setup kullanıyorum kullandığım masa çok sallanıyor ve güven vermiyor o yüzden sağlam güzel bir masa olsun istiyorum ve ileride belki direksiyon hevesim olursa diye de onu bile kullanabileceğim güzel bir şey olsun istiyorum ekteki masa nasıldır öneriniz var mı...
  5. Quepardo

Oyuncu koltuğuna gerek var mı alınır mı yardım

Arkadaşlar ekteki koltuğu bulunduğum şehirde bir internet kafede 2. el olarak buldum adamın dediğine göre 3-4 ay sadece kullanılmış yastıkları kullanılmamış 800tl gibi bir ücrete bırakacağını söyledi biraz pazarlık sonrasında şimdi benim 2 sorum var ilki bu koltuk alınmaya değer mi 2.si ise...
  6. Quepardo

Oyuncu koltuğu önerisi

Beyler 175 boyunda 65 kilo biriyim bütün sistemi dizdim bi koltuk kaldı şu an koltuk takımından tekli koltuk aldım onu kullanıyorum var mıdır bana önerebileceğiniz f/p bir şeyler
Top Bottom