Arama sonuçları: *

1. CesarVialpando

Hawk Hangi Seriyi Almalıyım?

C serisi, V serisi, Dream serisi gibi seriler var farklı farklı. Aralarında ne fark var bu koltukların? Hangisini almalıyım sizce? https://www.hawkchair.com/kategori/fab-serisi
  2. CesarVialpando

Xrancer Mı Sharkoon Mu?

https://www.epey.com/calisma-koltugu/karsilastir/727050-841306/sharkoon-skiller-sgs2_xrancer-premio/ Bu linkteki iki koltuktan birini alacağım. Bütçem 5000 TL. Siz hangisini önerirsiniz veya önermezsiniz? Özellikle de kullanan arkadaşlar tecrübelerini anlatabilirse çok mutlu olurum. Başka marka...
  3. CesarVialpando

4000 TL Oyuncu Koltuğu Önerisi

Cevaplarınızı bekliyorum.
  4. CesarVialpando

3000-4000 TL Oyuncu Koltuğu Önerisi

Maalesef daha fazla çıkamam bu fiyatların üstüne. İkinci el de alabilirim koltuğu. O yüzden çok uçmadan bu fiyatlara yakın modeller de önerebilirsiniz.
  5. CesarVialpando

Maksimum 4000 TL Oyuncu Koltuğu Önerisi

Bunu almayı düşünüyorum. Önerilerinize açığım. Bu fiyatın üstüne 1 kuruş bile çıkmam. Yeterince çıktım zaten...
  6. CesarVialpando

Sizce Bu 4 Oyuncu Koltuğundan Hangisi?

Soru yukarıda. Aralarından birini kullanmış olanlar tecrübelerini anlatırsa sevinirim.
  7. CesarVialpando

XDrive mı Hawk mı Kararsızım

3000-4000 TL arası bir fiyata bir oyuncu koltuğu alacağım nasipse 2-3 haftaya. Bu fiyatlara bu marka koltuklar sıfır olarak imkansız biliyorum. O yüzden ikinci el alacağım. Sizce hangi marka daha iyi? Diyeceksiniz ki diğer markalardan niye almıyorsun. Açıkçası en çok önerilen markalar bu iki...
  8. CesarVialpando

XPrime Oyuncu Koltukları Nasıldır?

Şu sıralar fiyatı 3000-4000 TL arası olan koltuklara bakıyorum. Bu koltuklar ilk sıralarda karşıma çıkıyor. Sizce XPrime oyuncu koltukları nasıldır? Veya en fazla 4000 TL'ye kadar siz de öneri yapabilirsiniz.
  9. CesarVialpando

2000-3000 TL Arası Oyuncu Koltuğu

Nasipse 1 ay sonra yeni bir oyuncu koltuğu alacağım. 0 veya 2. el olması farketmiyor. Önerilerinizi bekliyorum.
Geri