Hawk Hangi Seriyi Almalıyım?

CesarVialpando

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
761
C serisi, V serisi, Dream serisi gibi seriler var farklı farklı. Aralarında ne fark var bu koltukların? Hangisini almalıyım sizce?

hawk kımse onermıyor exvegaya bakabılırsınız

hawk kımse onermıyor exvegaya bakabılırsınız
Dostum hangi markaya baktıysam bir şekilde önermeyen çıkıyor. Bundan önce de 3000-4000 fiyat bandına model arıyordum. Bunları alma Hawk al diye çoğu kişi öneri yaptı bana.

Dostum hangi markaya baktıysam bir şekilde önermeyen çıkıyor. Bundan önce de 3000-4000 fiyat bandına model arıyordum. Bunları alma Hawk al diye çoğu kişi öneri yaptı bana.
Kanka 8-9k verebileceksen eğer ikea markus al fab v5 kullanıyorum kumaşı kalitesiz terletiyor, süngeri ince.

Kanka maksimum 6k
Şuandada terletti mesela özellikle kumaşı kaliteli olanlara bak derim knk hawk bu konuda bende sınıfta kaldı yada deri alacaksanda suni derisi kaliteli alda terleten kumaş terleten deriden daha kötü

Şuandada terletti mesela özellikle kumaşı kaliteli olanlara bak derim knk hawk bu konuda bende sınıfta kaldı yada deri alacaksanda suni derisi kaliteli alda terleten kumaş terleten deriden daha kötü
seduna hakkında ne dusunuyorsunuz

seduna hakkında ne dusunuyorsunuz
Yönetici koltuğu tarzında olan alınır bence arkası fileli hem fileliler kullanım açısından daha rahat İşimin ufak bir parçası olarak günde bazen 1-2 saat pc başına geçiyorum Ürün transferi kesmek hesap kitap yapmak için gram terletmiyor (Ki pantolon giyiyorum orda evde şortla oturuyorum) yinede evde aşırı derecede terletiyor.

Geri