Arama sonuçları: *

1. ZeusOki

Max 6k ya Rahat ve Konforlu koltuk önerisi

Merhaba ben bilgisayar başında çok fazla zaman geçiriyorum(Günde yaklaşık 10-12 saat ). Rahat bir oyuncu koltuğu arıyorum , asıl işim yazılım üzerine fakat oyun da oynuyorum. Oyuncu koltuğu isteme sebebim rahat olması. Deri istemiyorum kumaş olması benim için önemli bir husus. Aslında Hawk fab v...
  2. ZeusOki

Max 3500 tl ye Oyuncu Koltuğu Önerisi

Merhaba ben bilgisayar başında çok fazla zaman geçiriyorum(Günde yaklaşık 10-12 saat ). Rahat bir oyuncu koltuğu arıyorum , asıl işim yazılım üzerine fakat oyun da oynuyorum. Oyuncu koltuğu isteme sebebim rahat olması. Deri istemiyorum kumaş olması benim için önemli bir husus. Aslında Hawk fab v...
  3. ZeusOki

Yardım Bilgisayar Koltuğu Önerisi

Zamanımın nerdeyse yarısı bilgisayar başında geçiyor bu yüzden artık mutfak sandalyesi iş görmüyor :D Rahat ve konforlu bi koltuk önerir misiniz ? Boy : 195 Kilo : 95 1K'ya kadar çıkabilirim fakat daha ucuza olursa benim için çok daha iyi olur.
  4. ZeusOki

Öneri Bilgisayar Masası

Bu masayı nereden alabilirim ? Var mı link fln varsa atarmısınız ? Tam da böyle bi masa arıyorum bi tarafta ders çalışırken diğer tarafda oyun vs. Ben bulamadım varsa link rica etsem eğer çok pahalı gelirse marangozdan fln da yaptırabilirim ama önce piyasasına bakmak istiyorum.
  5. ZeusOki

Öneri Bilgisayar İçin Masa Önerileri

Masa önerilerinizi bekliyorum ölçtü yok elimde şekil önerisi fln da olur fiyat yazmak istemiyorum şekil önemli şekil güzel olursa marangoza fln yaptırım benim aklımda şu model bi masa var sizin önerilerinizi de merak ediyorum???
Geri