Arama sonuçları: *

1. emirhan1234

Devrenin üzerinden amfime nasıl güç alabilirim?

Herkese merhabalar dvd writerin güç anakart kısmının fotoğrafını aşağıya bıraktım bunun hangi kablolarından güç alabilirim kafamı baya karıştırıyor yardımcı olabilirseniz sevinirim :)
  2. emirhan1234

philips MX2500 anakartını nasıl test edebilirim?

Herkese merhabalar ürün çalışıyor hiçbir sıkıntısı yok fakat içim rahat etmedi küçükken çakmakla yakmıştım fakat dediğim gibi çalışıyor ellimde multimetre de var nasıl test edebilirim bunun ile yardımcı olabilirseniz sevinirim (5+1 ses sistemi)
  3. emirhan1234

Hangi hoparlör iyidir?

Herkese merhabalar ben bluetooth hoparlör yapacağım da hangisini alacağıma karar veremedim hangisi daha iyidir yardımcı olabilirseniz sevinirim. (üstteki 40mm) 1690718269 Yardım edebilirseniz sevinirim
  4. emirhan1234

sizce bu ses sistemi nasıldır ?

herkese merhabalar ben bu ses sisteminden almak istiyorumda nasıldır alsam mı yardımcı olabilirseniz sevinirim :D https://www.itopya.com/jwin-x18u-21-bluetooth-ses-sistemi_u12162
  5. emirhan1234

bu kumandayı nerde bulabilirim

herkese merhabalar bende edifier M3300SF ses sistemi var fakat kablolu kumandası temassızlık yapmaya başladı o yüzden de değiştirmek istedim bu kablolu kumandayı nerde bulabilirim 2. el olsa da olur
  6. emirhan1234

100tl ye bluetooth ses sistemi önerisi ?

herkese merhabalar bluetooth olması yeterli önerebilirseniz sevinirim
  7. emirhan1234

500tl ye bluetooth ses sistemi önerisi ?

herkese merhabalar bende 500 tl var heryere taşıyabileceğim güzel bir ses sistemi önerebilir misiniz? yardımcı olabilirseniz sevinirim
Top Bottom