Arama sonuçları: *

1. Bakiki

Sizce bu laptopu alarak abartıyor muyum

arakdaslar merhaba iç mimarlık bölümünde okuyorum ve laptop almam lazım ama bu alttaki laptop sizce abartı mı yoksa daha ucuz laptoplara bakmalı mıyım? Ekstra olarak zaten oyun oynayabileceğim bir masaüstü bilgisayarım var bu laptopu sadece bölümüm ve belki ilerdeki iş hayatım icin kullanmayı...
  2. Bakiki

HP Victus 15 Laptop Nasıldır?

Arkadaslar Hp Victus 15-FA1006NT laptop sizce nasıldır aşağıya laptop'u bırakıyorum daha ucuz olan bi öneriniz varsa alabilirim...
  3. Bakiki

İç mimarlıkta laptop önemli mi

arkadaslar ben iç mimarlık 2. sınıf öğrencisiyim bu sene 2ye geçtim. evde gayet iyi bir masaüstü bilgisayarım var sizce laptop almama gerek var mıdır derslerde falan lazım oluyor mu biliyor musunuz 1691076572 eğer lazım olur diyosanız laptop önerilerinizi bekliyorum
  4. Bakiki

Piyasadaki en iyi laptop öneriniz nedir?

arkadaslar iç mimarlık 2. sınıf öğrencisiyim bu sene ve gelecek seneler icin bi laptop lazım o yüzden sizden ricam en fazla 30k fiyata kadar laptop önermeniz ama dediğim gibi en fazla 30'a cıkabilirim o da taş çatlasa yani. 30k altı fiyatlı laptop önerilerinizi bekliyorum
  5. Bakiki

Karne indirimlerinde laptop alınır mı

Merhaba arkadaslar öncelikle bir şey sormak istiyorum. Bu karne indirimleri falan oluyor ya hani. Tahminen ne zaman olur, ve laptoplarda cok indirim olur mu sizce. Karne indirimlerini mi Beklemeli miyim yoksa direkt almalı mıyım bütçe 20-30k arası ama böyle taş çatlasa 30 hani. Tercihim 25k civarı
  6. Bakiki

Sizce Bu Laptop İşime Yarar Mı?

merhaba arkadaşlar iç mimarlık okuyorum bu bilgisayarı da donanım arşivi youtube kanalından gördüm sizce iç mimarlık için iyi bir laptop mudur? 1680989770...
  7. Bakiki

Mimarlık İçin Laptop Önerisi

Merhaba arkadaşlar İç mimarlık okuyorum bütçemi en fazla 30bine kadar zorlayabilirim. Sizden laptop tavsiyeleri bekliyorum. Özellikle işlemcisi iyi olanları. Teşekkürler.
  8. Bakiki

İç Mimarlık için en mantıklı laptop önerisi?

Hali hazırda bir masaüstüm var fakat laptop almam lazım ve malesef fiyat olarak cok yukarlara cıkamam ne önerirsiniz. sadece okula getir götür yapabileceğim ama aynı zamanda programları kullanırken sıkıntı yaşatmayacak bir laptop istiyorum
  9. Bakiki

Bu Laptop'u Kaça Satabilirim?

Merhaba yeni bir pc aldım ve laptopumu satmak istiyorum sizce kaç tl ye satabilirim? Özellikleri: Laptop modeli TOSHIBA SATELLITE L755 Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GT 525M (VRAM: 969 mb) İşlemci : Intel(R) Core(TM) i7-2670QM CPU @ 2.20GHz 2.20 GHz Bellek : 8 GB İşletim Sistemi : Windows 10...
Top Bottom