Bakiki
80+
- Reaksiyon skoru
- 86
Arkadaslar Hp Victus 15-FA1006NT laptop sizce nasıldır aşağıya laptop'u bırakıyorum daha ucuz olan bi öneriniz varsa alabilirim
Bütçenizi artırabilirseniz ve faizsiz bir şekilde alabilecekseniz bunu önerebilirim:Arkadaslar Hp Victus 15-FA1006NT laptop sizce nasıldır aşağıya laptop'u bırakıyorum daha ucuz olan bi öneriniz varsa alabilirim
mimarlık icin kullanacagım icin daha cok işlemci ön planda olan bir sistem istiyorum oyüzden yukarda attıgımı seçtim aslında. eğer işlemci ön planda laptop öneriniz varsa onu da alabilirim.Bütçenizi artırabilirseniz ve faizsiz bir şekilde alabilecekseniz bunu önerebilirim:
Ryzen 7 7840hs ile i7 13700h eşit gibi bir şey zaten:mimarlık icin kullanacagım icin daha cok işlemci ön planda olan bir sistem istiyorum oyüzden yukarda attıgımı seçtim aslında. eğer işlemci ön planda laptop öneriniz varsa onu da alabilirim.
demek istediğim şu, ekran kartı olarak bana 3050 yeter mesela 4050 icin daha fazla para vermek işime yaramaz. Birde galiba attıgım işlemcinin çekirdeği attıgından daha fazlaydı bide 13700 PCI 5.0. Ama teşekkür ederimRyzen 7 7840hs ile i7 13700h eşit gibi bir şey zaten:
Intel Core i7 13700H vs AMD Ryzen 7 7840HS: performance comparison
We compared Intel Core i7 13700H (2.4 GHz) against AMD Ryzen 7 7840HS (3.8 GHz) in games and benchmarks. Find out which CPU has better performance.nanoreview.net
Gördüğünüz üzere eşitler. 14 çekirdekli olması performansa o kadar etki etmiyor. Sebebi ise performans çekirdeği 6 çekirdek. Rica ederim. Birde i7 13700h pci express 5.0 desteklese de o laptopta herhangi bir pci express 5.0 slotu mevcut değil. 4.0 ve 3.0 m2 nvme portu mevcut diye biliyorum.demek istediğim şu, ekran kartı olarak bana 3050 yeter mesela 4050 icin daha fazla para vermek işime yaramaz. Birde galiba attıgım işlemcinin çekirdeği attıgından daha fazlaydı bide 13700 PCI 5.0. Ama teşekkür ederim
hmmm. aslında iyi gibi de işte okadar cıkamam keske cıkabilsem ama malum ekonomi işte izin vermiyorGördüğünüz üzere eşitler. 14 çekirdekli olması performansa o kadar etki etmiyor. Sebebi ise performans çekirdeği 6 çekirdek. Rica ederim. Birde i7 13700h pci express 5.0 desteklese de o laptopta herhangi bir pci express 5.0 slotu mevcut değil. 4.0 ve 3.0 m2 nvme portu mevcut diye biliyorum.
Birde ek parayı sadece 4050'ye değil, ddr5 rame, 2.bir m2 nvme portuna ve rgb klavyeye de veriyorsunuz. 16.1 inç birde o.
O zaman victus 15 işinizi görür İnşaALLAHhmmm. aslında iyi gibi de işte okadar cıkamam keske cıkabilsem ama malum ekonomi işte izin vermiyor