Arama sonuçları: *

1. M

Programlama için gelecek vaadeden bilgisayar

ben okulda c programlama dersleri alıyorum Java falan görücez Macbook pro m3 alsam hem bir iksi sene içerisinde işe başlamayı düşünüyorum hem beni uzun bir süre götürecek belki 7-8 sene ve yeni yeni programlarda zorlanmayacağım için bu bilgisayarı mı alayım yoksa buna gerek yok der misiniz daha...
  2. M

Üniversite için bilgisayar

Üniversitemi ziyarete gittim dersleri İmac üzerinden işleyeceğiz sadece İmac var bilgisayar programcılığı okuyacağım bende Macbook yok normal i5 12.nesil bilgisayar var İmac üzerinden öğrenip bendeki bilgisayarla işimi görür mü zorlanır mıyım ios tan buna geçişte Macbook alayım mı
  3. M

Yazılım mühendisliği için Laptop önerisi

Yazılım mühendisliği için piyasada olan en iyi Laptop hangisidir üst düzey bir bilgisayar arıyorum
  4. M

Excalibur g770 Sürünüyorum

Laptop aldım 1 ay önce excalibur g770 sol hoparlör bozuk çıktı verdim garantiye 10 gün bekledi dediler hiçbir sorun yok tamam dedim açtım aynı sorun aradım Casper'ı söyledim tekrar yollayın dediler beni mağdur ettiler kaç gündür cihazım elimde değil bozuk belli zaten ama yok diyorlar ne yapayım...
  5. M

Yeni laptopta ssd bir anda doldu

Yeni laptop aldım dün ssd 50 gb doluydu bugün hiçbir şey yapmadan 130gb dolu ne yapabilirim
  6. M

Excalibur g770 ram yükseltme

"Merhaba excalibur g770 laptop için ram yükseltmesi yapıcam dikkat etmem geren herhangi bir şey var mı yoksa arka kasayı açıp takıp devam edebilir miyim"
  7. M

Babam laptop almıyor

Babama laptop aldıramıyorum telefondan ders çalışılmıyor laptop'u oyun için istediğimi sanıyor ve çok sinirleniyor konusunu açamıyorum nasıl bilgisayar aldırabilirim kendi param yok
  8. M

Hangisi alınır tavsiye edersiniz

https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-fx506hc-hn011-intel-core-i5-11400h-8gb-512gb-ssd-rtx3050-144hz-freedos-15-6-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV000008SRHM *Fiyatından ekran yenileme hızına kadar her şeyiyle hangisi alınır*...
Geri