Arama sonuçları: *

1. MattJohn

Yardım Sizce Bu Laptop Kutusu Açılmış Mı?

Merhaba arkadaşlar, ROG Strix G16 aldım Hepsiburada satıcılı olarak. Kargo elime geldi ama Hepsiburada kutusu içinde değildi direk kendi kutusuydu bir de sanki açılmış gibi geldi bana önceden, bir de siz yorum yapar mısınız? @yagizd2 @MonteCapz @Lady-Of-Ice @soul @Emsal @Meter90ss @B1L0 @HmzaY
  2. MattJohn

Öneri 60K Gaming Laptop Önerisi

Merhaba arkadaşlar, malzeme kalitesiyle ve güzel tasarımı ile uzun yıllar sıkıntısız kullanabileceğim bir gaming laptop arıyorum. Dediğim gibi malzeme kalitesi ve soğutması çok iyi olması lazım. Eğer hoşuma giden bir laptop olursa bütçeyi biraz aşabilirim, 62-63 gibi. Aradığım özellikleri...
  3. MattJohn

Öneri Fiyat performans laptop önerisi

Merhaba arkadaşlar, aşağıdaki özellikleri karşılayacak laptop önerileriniz var mı? Bütçe sınırı yok ancak amacım bu özelliklere sahip en F/P cihazı bulmak. RAM: DDR5 (Tercihen 5200, 5600 MHz), cihazda iki slot olacak. Depolama: Önemli değil ancak iki tane GEN 4 M.2 SSD slotu olacak. İşlemci...
  4. MattJohn

Öneri Amazon Amerika'dan Laptop Alınır Mı?

Merhaba arkadaşlar, Bir tane laptop bakıyorum Türkiye'de yok. Amazon Amerika'dan alsam nasıl olur sizce? Mantıklı mı? Vergi, iade, garanti süreçleri nasıl işliyor? Teşekkürler.
  5. MattJohn

Öneri Lenovo ThinkPad Önerisi

Merhaba arkadaşlar, hızlı sessiz ve soğuk çalışacak bir ThinkPad önerebilir misiniz. Arada sağlam programlar da açabilirim yani çok zayıf olmamalı. Günlük işlerde hızlı ve soğuk olması en önemli etken. Numpad olması büyük bir artı benim için. Teşekkürler.
  6. MattJohn

Öneri Yazılımcılar Neden MacBook Kullanıyor?

Merhaba arkadaşlar, yazılımcıların çoğu neden MacBook kullanıyor? Siber güvenlikten tut front-end'e, back-end'e kadar gözlemlediğim çoğu yazılımcı MacBook kullanıyordu. Hacklenmesi biraz daha zor diye mi? Şarjı uzun gidiyor ve sessiz diye mi? Sizce bunun sebebi nedir? Ben de bir yazılımcı...
  7. MattJohn

Öneri 60K Bütçe 4 Laptop Arasında Kaldım

Merhaba arkadaşlar, 60k gaming laptop önerisi konusunda bulduğumuz 4 laptop için @Emsal hocamın tavsiyesi üzerine özel bir konu açtım ve fikirlerinizi bekliyorum. Onlarca laptop arasından bu 4 laptopa indirdik listeyi, aşağıdaki 4 laptoptan hangisini tercih ederdiniz ve neden...
  8. MattJohn

Öneri 60K Gaming Laptop Önerisi

Arkadaşlar önceki konumdan belki hatırlayanlar olur, 40k seviyesinde bir gaming laptop bakıyordum ve yardım eden herkese tekrar teşekkür ederim ancak içime sinen bir laptop bulamadım. Bundan dolayı bütçeyi yükseltmeye karar verdim. Performansıyla, malzeme kalitesiyle ve güzel tasarımı ile uzun...
  9. MattJohn

Öneri 40K Gaming Laptop Önerisi

Arkadaşlar malzeme kalitesi ve performansı iyi, uzun yıllar sıkıntısız kullanabileceğim gaming laptop öneriniz var mı? Dediğim gibi malzeme kalitesi ve soğutması çok iyi olması lazım, casper monster vb. markaları önermeyin lütfen, teşekkürler. Eğer çok iyi bir model varsa bütçeyi biraz...
  10. MattJohn

Yardım Laptopum Ne Kadar Eder?

Merhaba arkadaşlar, sizce laptopum ne kadar eder? Bunu satıp 30k civarına bir laptop alsam ne kadar fark olur? Teşekkürler. Dell Inspiron 7567 Gaming İşlemci: i7 7700HQ Ekran Kartı: GTX 1050 Ti RAM: 32GB DDR4 2400 MHz Depolama: 2 TB HDD ve 128 GB M.2 SSD Kozmetik: İyi, 7/10 Batarya: İyi...
  11. MattJohn

Yardım Laptopum Gırtlak Dolu Oldu Mu Sizce?

Merhaba arkadaşlar. Aşağıda linkini verdiğim konudaki laptopa sahibim. O konudan sonra özellikler RAM 32GB, 2TB M.2 SSD, 2TB HDD oldu. RAM sınırını doldurdum zaten. Şu an performanstan memnunum ama daha ne yapılabilir diye düşünüyorum? Sizce eklenecek bir şeyler daha var mı yoksa gırtlak dolu...
Top Bottom