Arama sonuçları: *

1. D

Öneri Max 15.000TL Laptop. Çocuk ders çalışacak o kadar.

Max 15.000TL civarı işyerindeki şefin oğluna ders çalışması için laptop arıyoruz. Biraz acil
  2. D

Öneri Lenovo Msı Asus Rog Laptop Hangisi Alınmalı

2 Tane bozuk çıkan acer laptop sonrası 2 aylık kayıp ve zamlardan sonra yine yeni laptop için öneri bekliyorum. Aşağıya bıraktığım linklerdeki ürünler iyi gibi geldi ama ben pek anlamıyorum. Ekran kaç ms ve ekran kartı kaç watt diye sordum cevap bekliyorum...
  3. D

Öneri Max 40k Laptop Önerisi

Çok kararsızım ve kararsızlığım yüzünden zam geliyor sürekli. Aklımda olan ve zam gelen ürün bu. 38.999TL den 39.999a çıktı.
  4. D

Öneri Dell Gaming G15 5530 G155530013U Alınır mı bu fiyata daha iyisi var mıdır?

Üründe bir kaç özellik eşit değerdeki hatta daha iyi rame sahip victus modellerinden hoşuma gitti. Ekran kartı 140w 165hz 3MS de ekran var üründe. Bu fiyata 32gb ramli victus var ama onda 120w ekran kartı 7ms vr 144hz ekran var. Bu fiyata hangisi daha mantıklı olur. Dell tasarımı hoşuma gitti...
  5. D

Öneri 35k Civarı Laptop Önerisi. Zam gelmeden almak istiyorum.

Oyun oynamayı pek düşünmüyorum ama benim sağım solum belli olmaz bir gün sıkılır oyunlara dönersem sıkıntısız bir oyun oynamak isterim. Bir kaç model baktım da sizden sağlam öneri bekliyorum.
  6. D

Öneri Oyun ve Günlük Kullanım İçin Laptop Önerisi

Şuan Donanım Arşivi V2 Sistemim var alıcı bulursam satacağım ve laptop geçmek istiyorum. Genelde çok fazla oyun oynamam ama bazen canım istiyor arkadaşlarla takılmak eğlenmek için arada giriyorum. Sürekli olarak sandalyede oturmaktan sıkıldığım için laptop geçmeyi düşünüyorum. Oyun ve günlük...
  7. D

Çözüldü✓ DA V2 den Laptop Geçiş

Donanım Arşivi V2 Kullanıyorum bazı parçaları farklı aşağıda belirteceğim. Artık oyun oynamadığım için satmayı düşünüyorum laptop almak istiyorum. Satıp üstüne koyup güzel bir laptop alınabilir mi? Belli olmaz tekrar canım isterse oyun oynamak diye iyi bir bilgisayar almaya çalışacağım. Tahmini...
  8. D

Öneri Donanım Arşivi V2 den Dizüstü Bilgisayara Geçmek

Donanım Arşivi v2 sistemim var tüm parçalar aynı ekstra olarak Crucial BX500 1TB SSD Disk var ve oyun falan artık oynamıyorum eski istek ve zevk yok artık. Genelde dizi izliyorum film izliyorum bunun gibi şeyler. Evde de çok yer kapladığını düşünmeye başladım bu yüzden. Satıp Laptop almalı...
Top Bottom