Arama sonuçları: *

1. T

Windows vs MacBook ?

Bir tanıdığa laptop bakıyorum kendisinin özellikle Windows ya da MacOS kullanmayı gerektirecek bir durumu yok, bu durumda sizce MacBook Air mi daha mantıklı yoksa Huawei Matebook veya Asus Vivobook mu?
  2. T

Laptop önerisi lazım?

Günlük kullanıma uygun 14 inç civarı ekranı olan kasası falan kaliteli ve ekranı çok iyi bir cihaz lazım. Oled olsa süper olur ama kaliteli IPS de olabilir. Buna göre ne önerirsiniz bütçe esnek 20-40K arası bakıyorum ucuza iş görecek güzel cihaz varsa fazla vermeye gerek yok ama illa lazımsa 40K...
  3. T

Video açamayan ekran kartlı Laptopa ne yapayım?

Bir Laptop düşünün içerisindeki ekran kartı CS 1.6 kaldırmıyor, 720P video oynatamıyor hatta YouTube gibi platformlarda hiçbir kalitede oynatamıyor. İçinde tek çekirdekli işlemci ve 2GB RAM de var. Bu bayadır çekmecede öylesine duruyor bunla ne yapılır nasıl değerlendirilir öneriniz var mı?
  4. T

MacBook mu Zenbook mu?

M5 MacBook serleri mi mantıklı yoksa Asus Zenbook cihazlar var benzer yapıda onlar mı mantıklı olur? Mağazada görünce beğendim ne dersiniz? M6 MacBook Oled ekranla gelecek kasa komple değişecek falan diyorlar değer derseniz bir şey almayıp onu da beklerim.
Geri