Arama sonuçları: *

1. Xeaph

Bu Fiyata Bu Laptop Alınır Mı?

Dostlar soru başlıkta zaten. Daha f/p ürün var mıdır bu fiyat aralığında. https://www.akakce.com/laptop-notebook/en-ucuz-hp-15s-fq2043nt-2n2n7ea-i3-1115g4-8-gb-256-gb-ssd-uhd-graphics-15-6-full-hd-notebook-fiyati,604588572.html
  2. Xeaph

Laptop Önerisi Max 12k

Dostlar genel günlük kullanım için laptop ihtiyacım var. Oyun oynamak için değil, daha çok okul için gerekli. 10k gibi fiyatlar gayet uygun olur. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
  3. Xeaph

Bu cihazın ederi nedir?

Dostlar arkadaşa şöyle bir cihaz alacağız sizce ederi ne kadardır? Kaç paradan üstü kurtarmaz bilgilendirirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Monster Laptop İntel i5 10200h 1650ti ekran kartı 16 GB ddr4 Ram 2666mhz 512 GB SSD 120 hz monitör Garantisinin bitmesine 5 ay var. Bir kez servise...
  4. Xeaph

Hangisini seçmeliyim?

Dostlar bütçe 18k civarı, bir kaç model buldum da sizce bunlardan hangisini almalıyım? Daha iyi bir öneriniz varsa yollayabilirsiniz. Teşekkürler...
  5. Xeaph

12-15k Bütçeye Uygun Laptop

Dostlar arkadaşıma laptop bakıyoruz. 1 yıl okulu idare etmelik bir şey lazım. Autocad vb. programları kullanacak. Bütçe biraz az gelebilir fakat 1 yıl için fazla bütçe ayırmak istemedi. Bu bütçedeki en iyi cihazı önerirseniz mutlu olurum. Teşekkürler şimdiden.
  6. Xeaph

Sizce bu ürüne bu para verilir mi?

Dostlar arkadaşım satıyorum dedi. Yabancıya vermeyim sana satayım dedi. Pc işimi görür ama fiyatından şüpheliyim. Sizce ederi bu mudur? Teşekkürler şimdiden. https://www.letgo.com/item/hp-pavilion-gaming-laptop-iid-1622869376
  7. Xeaph

20K Bütçeyle Alınabilecek Laptop

Dostlar arkadaşıma okul için laptop lazım. Max bütçe 20k. Autocad vb çizimler yapacak. Aynı zamanda hızlıca render alabilecek bir laptop lazım. Önerebileceğiniz bir ürün var mıdır? Teşekkürler şimdiden.
  8. Xeaph

20000 TL İle Alınabilecek Laptop

Dostlar inşaat mühendisi arkadaşıma laptop lazım. Bütçesi 20k. Bu bütçeyle alınabilecek en iyi laptop hangisidir sizce? Özellik belirtmiyorum siz işinizi bilirsiniz. Teşekkürler şimdiden.
  9. Xeaph

8-10K Arası Laptop Önerir Misiniz?

Dostlar orta seviye oyunları oynatabilecek, günlük kullanımda kafa ağrıtmayacak, özellikle uzun süre (5 yıl gibi) götürebilecek bir laptop arıyoruz arkadaşıma. Aklınızdaki cihazları benimle paylaşırsanız sevinirim, teşekkürler.
  10. Xeaph

Lenovo Legion y530 laptop ne kadar eder?

Arkadaşlar elimde Lenovo Legion y530 var. 1050 ti i5 8300 işlemcili 16 ram 128 ssd 1 tb hdd li model. Garantisi yeni bitti. temiz bir cihaz. Piyasada satışı olmadığı için fiyatını tam bilemedim. Yardımcı olur musunuz, minimum kaça satmalıyım bu pcyi ben?
  11. Xeaph

Bir öğrenciye önerilecek laptop

Arkadaşlar herkese iyi forumlar. Kendime laptop almayı düşünüyorum. Alma amacım genel okul işlerimi halledebileceğim, (Autocad tarzı programları kullanmıyorum bu arada) güzel görüntü alacağım, oyun olarak bazen tft oynarım, bazen de apex falan. Ssd li beni üç sene idare edecek bir laptop...
  12. Xeaph

Autocad Kullanmalık Laptop

İyi günler arkadaşlar. Autocad işlemleriyle uğraşacağım fiyat performans güzel bir sistem öneriniz var mıdır? Bütçem en fazla 3500. Teşekkürler.
Top Bottom