Sizce bu ürüne bu para verilir mi?

Xeaph

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
454
Dostlar arkadaşım satıyorum dedi. Yabancıya vermeyim sana satayım dedi. Pc işimi görür ama fiyatından şüpheliyim. Sizce ederi bu mudur? Teşekkürler şimdiden.

Dostlar arkadaşım satıyorum dedi. Yabancıya vermeyim sana satayım dedi. Pc işimi görür ama fiyatından şüpheliyim. Sizce ederi bu mudur? Teşekkürler şimdiden.

Hayır attığınız model kronik sorunlu almayın.

Fiyatı gereksiz pahalı ve garantisi neredeyse bitmiş.

Benzer bir ürünü kullandım. Cihaz 1.5 yıl serviste gezdi. Kötü anılarım canlandı yine :D.

HP alacaksan sadece omen serisine bakmanı öneririm.

kronik sorunlu sanırım o laptop arkadaşın dediği gibi hp alıcaksan omene bak sadece başkasını kazıklamayayım sen ye kazığı demiş adeta

CİHAZIMIN GARANTİSİNİN BİTMESİNE 10 GÜN VARDIR.
+13k
+iyi bir model değil, bırak hangi yabancıya gidiyorsa gitsin suriyeli almaz bunu bu fiyata.

Arkadaşını da engelle geç.
Amazon, hepsiburada vb. sitelerde taksitle 13-16k arasına sıfırını, garantilisini ve tüm bileşenleri daha güncel ürün bulabilirsiniz, bugün piyasalar geberik olduğundan her yer katalog fiyatı 1-2 güne rahatlar. Veya ikinci el bakıyorsanız o fiyata 6 çekirdekli işlemcili daha güncel rtx 3050, gtx 1660 vb. gpuya sahip iyi kötü garantili ve sorunsuz ürün bulabilirsiniz.

knk bu yarım yaşayan ve sürekle sorun çıkaran bir laptop hp laptop alıcaksan monster excalibur omen ve vıctus gibi serilere bakmanı öneririm arkadaşında güzel arkadaşmış yani çaşallah dolandırıcak adam bulamamış sana gelmiş

Beni aydınlattığınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim dostlar.

Değmez

Geri