Arama sonuçları: *

1. Gl0ve

50 55K Laptop Önerisi

Mağazadan alacağım için Vatan, Teknosa veya Media Markt gibi yerlerden önerirseniz sevinirim şuan aklımda Acer Nitro 5 var ısınma sorunu olmayan cihazlar nelerdir pek bi bilgim yok
  2. Gl0ve

30-40K Arası Laptop Önerisi

Önceliğim tabikide Ekran kartı watt değerinin yüksek olması yazılım+edit içinde kullanacağım için %100 Srgb olmasıda benim için önemli 1TB hafıza ve 16Gb ram'i olan bi cihaz bulursak sevinirim sessiz çalışan bi cihaz dahada mutlu olurum Aklımda Şuan Acer Nitro 5 var ama ısınıcak veya aşırı ses...
  3. Gl0ve

Trendyol Acer Nitro 5 Özellikler Sitedekiyle Farklı

Trendyoldan Acer Nitro 5 Almayı düşünüyorum fakat Acer'in kendi sitesinde 3000 serisi ekran kartı diye gösterirken Trendyolda 4060 140w gösteriyor ve Ram Mhz ve kaç Slot olduğu bilgisi verilmemis kafam karıştı...
  4. Gl0ve

Laptopta İntel ve Amd Arasında Ne Kadar Fark Var?

2 Model arasında kaldım iki modelde İntel fakat sonradan aklıma geldi AMD fikri aynı işlemcilerin AMD karşıtı nedir veya intel kullansam daha mı iyi olur (Edit, yazılım açısından) Isınma ve performans konusunda ne kadar fark ederler ve AMD modellisi var mıdır? Acer Nitro 5 NH.QM0EY.00B...
  5. Gl0ve

30-35K Bandına Kadar Laptop Önerisi

30 35K ya kadar bütçem var , hem fotoğraf video editlemek ,hem oyun oynamak hemde Üni (Gıda Tek.) için bi laptop almayı düşünüyorum aklım çok karıştı laptop donanımları hakkındada bi bilgim yok Ram'i 16 olarak düşündüm
Geri