Arama sonuçları: *

1. ArdaM

35.000 TL Bandında Laptop Tavsiyesi

Normalde masaüstü alacaktım ama önümüzdeki Ekim 6 aylığına Erasmus yapacağım, 1 yıl kadar idare edecek bir laptop almak istiyorum. Döndüğümde satıp masaüstü toplayacağım. Editörlük, yazılım ve ders işlerim için kullandığım bir Macbook'um var, bu laptop sadece oyun odaklı olacak. Piyasayı...
  2. ArdaM

Öneri Monster Abra A7 V13.1.1 alınır mı?

Bir arkadaşım sordu, resimdeki Monster modelini almak istiyor ama emin olmak için bana da sordu; malum ben de laptoplar hakkında bilgili değilim 😁 Oyun ve iş amaçlı kullanılacakmış, performansı nasıldır veya bu fiyatlarda başka öneriniz var mıdır? Teşekkür ederim.
  3. ArdaM

Öneri Monster Abra A5 V16.4.1 Alıyoruz

Bir önceki konumda arakdaşıma 7000 civarı bütçeyle laptop tavsiyesi istemiştik. Şunda karar kıldık: https://www.monsternotebook.com.tr/customize/productCustomize.aspx?urn=487646&secenek=&secenek2=&adet=1&lang=tr-TR Geliştirmelerden 1 TB HDD, çanta ve kılıf seçtik ve 7850 lira tuttu. Daha iyi...
  4. ArdaM

6000-7000 TL Laptop Tavsiyesi

Bir arkadaşım üniversitede dışarıda idare etmesi için bir laptop alacak, ufak kodlama işleri, belki biraz photoshop için kullanacak. Bütçe 6000-7000 TL arası, hiçbir şekilde oyun oynamayacak, onun için ayrı kasa alacakmış zaten. Önerilerinizi bekliyorum :)
  5. ArdaM

6000-8000 TL Üniversite İçin Laptop Tavsiyesi

Bir arkadaşım üniversite için laptop almak istiyor ve sadece word gibi hafif işlerde kullanacak, arada da photoshop falan yapılacak ama profesyonel düzeyde değil, böyle bir bütçesi var ama illa o bütçede olacak diye bir şey yok. 3-4 yıl idare edecek, oyun oynanmayacak bir laptop arıyoruz.
Top Bottom