Arama sonuçları: *

1. SeastoreKing

900TL ye i3 2350m ve hd7670m li laptop alınır mı?

Markası Sony Vaio Sve14a1 3 adet sorunu var 1- menteşe kapağı yok 2- hoparlörü bozuk 3- ekranın yan koruma kağaı kırık bu sorunlara karşı bu fiyatı istiyor arkadaş. sizce alınır mı? kozmetik olarak da çizikleri mevcut bunların haricinde sorunu yok diyor. ben performans için alacağım ve bu fiyata...
  2. SeastoreKing

800 TL Laptop Önerisi

2. el bir laptop arıyorum yer izmir başka illerden de kargo ile alabilirim. yapacağım işler sistemi zorlamayan internette dolaşmak film izlemek gibi şeyler. amacım oyun oynamak değil.
  3. SeastoreKing

500 TL 2. El Laptop Önerisi

500 tl bütçem var amacım internette dolaşmak youtubeye girmek vs. oyun için almıyorum. sadece dediğim amaçla kullanıcam. bu bütçeye böyle bir şey buldum. https://www.letgo.com/tr-tr/i/laptop-pazarliksiz_5df297fe-8065-4da1-9f53-9d7da4f3b712 yer izmir ama başka illerden de kargo ile alabilirim.
  4. SeastoreKing

Samsung N150 Plus Alınır mı?

Discorda giemek ve internette gezinmek için bir laptop a ihtiyacım var. 300 e bu laptop u buldum. Kozmetik olarak gayet temiz ve giçbir sorunu yokmuş. Adamın dediğine göre de şarjı 5 saate kadar dayanıyormuş. Şarjının uzun gitmesi benim için önemli ve fiyatı da uygun geldi. 1gb rami var ama ben...
Top Bottom