500 TL 2. El Laptop Önerisi

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
805
Bütçe
500
İlandakini al ,daha iyisini bulman zor .

500 TL bütçem var amacım internette dolaşmak youtubeye girmek vs.
oyun için almıyorum. sadece dediğim amaçla kullanıcam.
bu bütçeye böyle bir şey buldum.
yer izmir ama başka illerden de kargo ile alabilirim.
O fiyata fiyatlar uçtuğu için İntel tarafında Core 2 Duo T serisi bulabilirsin Tavsiye HP ve Compaq lardan uzak dur Toshiba A300 L300 modellerinden uzak dur kronik arızalı modeller bunlar.

Laptopta genel bir ısınma sorunu dışında sorun olacağını sanmam

o fi
Modeli bilmiyorum da 4GB RAM'i görünce daha iyi alternatif bulmak zor gibi ,çok şanslıyım derse biri ölü fiyattan filan satar ancak öyle.
yatlara sahibindende birsürü 4 gb ramli laptop dolu aslında ama ben temiz olsun istiyorum çoğunun tuşları eksik.

Modeli bilmiyorum da 4GB RAM'i görünce daha iyi alternatif bulmak zor gibi ,çok şanslıyım derse biri ölü fiyattan filan satar ancak öyle.
Evet ama dediğim gibi
O fiyata fiyatlar uçtuğu için İntel tarafında Core 2 Duo T serisi bulabilirsin Tavsiye HP ve Compaq lardan uzak dur Toshiba A300 L300 modellerinden uzak dur kronik arızalı modeller bunlar.
Başka 4gb ram olanlar vardı ama sahibinden de.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

o fi

yatlara sahibindende birsürü 4 gb ramli laptop dolu aslında ama ben temiz olsun istiyorum çoğunun tuşları eksik.
Bekleyin ufak bir araştırma yapıp döneceğim size.

Evet ama dediğim gibi

Başka 4gb ram olanlar vardı ama sahibinden de.
DDR2 RAM koymuştum geçenlerde ilana ,ona bile 150 TL bir sürü teklif geldi (2+2)

Bu duruma bakacak olursan 500TL'ye Chrome'da aynı anda 2-3 sekme açacak cihaz bulmak bile mucize gibi .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,020
Üyeler
195,502
Son üye
Yigido637
Geri