Arama sonuçları: *

1. PyTHooN

Acer Nitro 5 AN515-46

Merhaba arkadaşlar https://www.amazon.com.tr/Acer-AN515-46-Dizüstü-Bilgisayar-NH-QH1EY-001/dp/B0C8NVFGX7 Bu laptobu almayı düşünüyorum.Genelde RDR2,Cyberpunk vb... oyunlar oynuyorum,bu oyunları oynarken bir yandan video diğer yandan da oyunu discordtan arkadaşlarıma yayınlıyorum,bu laptop...
  2. PyTHooN

Bu fiyata bu laptop kaçmamalı !!!

Özellikleri geçtim birde Full HD Ips 120hz panele sahip. https://www.hepsiburada.com/lenovo-ideapad-amd-ryzen-7-4800h-16gb-512gb-ssd-gtx-1650ti-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-82ey00chtx-pm-HB000014N0W2
  3. PyTHooN

Tasarımcı arkadaşlar bakabilir mi?

Orta düzeyde tasarım yapıyorum sizce %45NTSC %63 sRGB ve IPS panele sahip laptop işimi görür mü? Bana büyük sıkıntılar çıkarır mı ?
  4. PyTHooN

8-9K %100sRGB Panele sahip laptop önerisi

Max 9k fiyata hem gaming hemde IPS %100sRGB Panele sahip laptop bulmak mümkünmüdür ?
  5. PyTHooN

8-9K ısınmayan gaming laptop modelleri (Liste)

Öyle bir laptop yok,iyi günler.
  6. PyTHooN

Asus Tuf Gaming Laptop Alınır mı

Aşağıda bıraktığım ürün alınır mı ? Isınma sorunu sadece AMDli modellerinde var diye söyleniyor bu ise Türkiye topraklarına yeni girmiş İntelli ve 144hz panele sahip modeli Yardımcı olursanız sevinirim,şimdiden teşekkürler...
  7. PyTHooN

Acer Nitro mu ? Asus Tuf mu ?

Uzun süredir hangi marka gaming laptop alsam diye araştırma yapıyordum,asus tuf gaming laptop çok kafama yatan bir üründü fakat tasarımdan kaynaklı ısı problemi var denildiği için vazgeçip acer nitro 5'e yöneldim gerek soğutması gerek performansı çok övülüyordu fakat sıradan çinko karbon bir...
  8. PyTHooN

Maks 8.600 TL laptop önerisi

Depolaması bol ve uzun ömürlü oyun ağırlıklı bazende tasarım alanlarında kullanacağım beni üzmeyecek model/marka laptop öneriniz var mıdır ?(casper ve monster hariç!!!!!)
  9. PyTHooN

Acer Nitro 5 mi ? Asus TUF Gaming mi ?

Uzun süreli sorunsuz kullanım için sizce hangisi ? Asus Tuf Gaming Özellikleri Ryzen 5 4600h / Gtx 1650ti /8GB Ram/1TB HDD+256 GB m2.ssd/60hz Ips panel Acer Nitro 5 Özellikleri İ5-10300H / Gtx 1650ti / 16GB Ram / 512 gb ssd / 144hz Ips panel Araştırma yaptığımda acerin uzun süreli kullanımda...
Geri