Arama sonuçları: *

1. M

Rtx 4060 laptop önerisi

arkadaşlar merhaba eli yüzü düzgün kronik sorunu olmayan paneli 100 sgrb ms degeri düşük malzeme kalitesi soğutma sistemi paneli vs herşeyiyle iyi bir model varmı biliyorum kusursuz bir şey istiyorum ama keseninde ağzını açtım yani 50 k butcem var ki bu bütçede 4070 laptoplar var
  2. M

50 k bütçe laptop önerisi

Arkadaşlar merhaba bana kaliteli bir model lazım rtx 4060 bana yeter oyunda oynanacak filmde izlenilecek ekranı malzeme kalitesi soğutma sistemi vs herseyiyle iyi bir model onerebilirmisiniz Değer derseniz bütçe biraz daha arttırabilirim
  3. M

Acer nitro 16 rtx 4070 alınır mı?

Arkadaşlar merhaba bana şöyle uzun yıllar kullanabileceğim kaliteli bir model lazım aradığım özellikler; Malzeme kalitesi soğutma sistemi paneli genel dayanıklılığı vs. Kullanım amacım işim gereği otellerde kaldığım için oyun film is toplantıları olucak Normalde bana 4060 bir model lazım ve bu...
  4. M

HP Victus 16-S1019NT A05N0EA alınır mı?

Arkadaşlar merhaba 4060 bir laptop bakıyorum her yönüyle iyi bir model istiyorum kağıt üstünde bu model iyi duruyor ama tabi benim onyargim var hplere karsi ozellikle ekran sogutma kalitesi malzeme kalitesi falan nasıl bu modelde HP Victus 16-S1019NT A05N0EA
  5. M

45.000 TL laptop önerisi

Arkadaşlar merhaba bana şöyle kronik sorunu olmayan rtx 4060 bir laptop lazım paneli malzeme kalitesi soğutma sistemi ghosting olmayan 100 srgb falan iyi bir model arıyorum hp lere karşı onyargiliyim
  6. M

Rtx 4060 laptop önerisi

Arkadaşlar merhaba bana kaliteli bir model lazım istediğim şeyler malzeme kalitesi soğutma sistemi paneli vs herşeyiyle iyi sorunsuz bir model 13.ve 14.nesil intel işlemcilere ve hp victuslara ön yargılıyim biraz bütçem 40k değer dediğiniz model varsa biraz daha cikabilir bütçe alıp uzun yıllar...
  7. M

Alınabilecek en sorunsuz 4060 laptop önerisi

Arkadaşlar merhaba is gereği şehir şehir geziyorum hotellerde kalıyorum başta oyun olmak üzere film müzik ve basit web sayfalarinda işlerim oluyor bütçem 40 k civarı tek istediğim malzeme kalitesi soğutma sistemi paneli vs herşeyiyle iyi bir model 1 sefer alıcam uzun yıllar kullanacağım 13.ve...
  8. M

bu laptop alınır mı?

Arkadaşlar merhaba bu laptop bu gece indirime girecek kaça düşerse alınır yada şöyle sorayım sorunsuz bir 4060 ekran kartlı bir model arıyorum ne önerirsiniz kronik sorunu olmasın malzeme kalitesi vs iyi olsun istiyorum bütçe max 40 k dahada esnetebilirim bütçeyi ama 40 üstü 4060 için verilmez...
  9. M

F/p 4060 laptop önerisi lazım

Arkadaşlar merhaba 4060 laptop arıyorum bütçem 4060 laptoplara yeter yani sorun yok sadece sorunsuz kronik sorunu olmayan ugrastirmayacak bir model arıyorum aldımmı uzun yıllar kullanacağım
  10. M

Alınabilecek en sorunsuz 4050 veya 4060 laptop

Arkadaşlar merhaba bana şöyle tamamen sorunsuz bir model lazım bütçe sorunum yok saçma fiyat olmadığı sürece masaüstü bilgisayarım var işim gereği laptop lazım ağır oyun oynamam çok fazla ama illaki oynarız arada tek istediğim malzeme kalitesi soğutma sistemi panel vs herşeyi iyi bir model...
  11. M

Alınabilecek en sorunsuz 4060 laptop

Arkadaşlar merhaba bütçe sorunum yok aşırı saçma fiyatı olmadığı sürece tek istediğim herşeyi ile iyi panel malzeme kalitesi soğutma sistemi vs bir model kronik sorunu olmasın bir sefer alıcam tam alıcam uzun yıllar kullanacağım.
  12. M

Rtx 4060 laptop önerisi

Arkadaşlar merhaba masaüstü bilgisayarım var ama işim gereği gezdiğimden hem laptop hem masaüstü kullanmaya karar verdim laptopta 4050 6 gb ve biraz giriş seviye kaldığından 4060 bana tam ayarında olur diye düşünüyorum 4070ler gereksiz pahalı zaten ama istediğim birkaç şey var malzeme kalitesi...
  13. M

Acer niro 5 alınır mı?

Arkadaşlar merhaba nitro 16 serisi daha iyi diye biliyorum yenilenen kasa sogutma gibi ozellikler ve fiyat çok güzel duruyor ama malzeme kalitesi sogutma panel gibi şeyler kalitelimi acaba ram çift kanal mı birde https://ty.gl/q22hkzna0x
  14. M

Rtx 4060 laptop önerisi

Arkadaşlar merhaba oyun için kullanıcam ağırlıklı olarak filmde izlerim genelde kullanırım 4070 gereksiz pahalı 4050 ise 6 gb ve çok giriş seviye kalıyor 35 k civarında iyi bir laptop varmı malzeme kaliteside sağlam istiyorum gerekirse butce biraz daha çıkar işlemci hakkında hiçbir fikrim yok...
  15. M

40 bin e en iyi laptop

Gerekirse biraz daha çıkabilirim bütçede ama 4070 2k falan gereksiz iyi bir 4060 laptop iyi olur
  16. M

Rtx 4060 Laptop Önerisi Verir Misin?

Arkadaşlar merhaba 4060 lı bir laptop bakıyorum oyun ağırlıklı kullanırım f p oranı yüksek bir cihaz bakıyorum cokta aşırı pahalı olmadan ne önerirsiniz bütçem dahada çıkabilirim ama ucuz olsa mükemmel olur 1719171851 Yada şöyle anlatayım masaüstü bilgisayarım var rx 6800 lü ama işim gereği çok...
Top Bottom