Arama sonuçları: *

1. The_efec

Yardım Leptobumdan garip bir ses geliyor

1 1.5 yıldır kullanıyorum bakımını yapıyorum ama dün gece valorant oynarken bir anda böyle bir ses gelmeye başladı bende durum üzerine fana bişi sıkışmıstir diyerek açtım temizledim toz moz hiç bir şey kalmadı bu günde açtım 5 10 dk sonra war Thunder'a girdim maça başladım yine gelmeye başladı bu...
  2. The_efec

Yardım Dell g15 ubuntudan Windows 11 e gecemiyorum

Ubuntu kuruluyken dosyalara girip baktım 900gblarda gözüküyordu fakat Windows 11 yükleme ekranina geldigimda 4 adet driver var 3 u MB 1 tanesi flashla aynı kapasite 15gb CMD den girdigimde sadece disk 0 15gb gozukuyor
  3. The_efec

Yardım Laptop Bir Anda Donuyor Ve Hiçbir şey Yapılmıyor

Elimde Lenovo Loq 15iax9 Laptop var (4060 115W İ5 12450HX 8x2 16gb ddr5 ram 500GB depolama). Bu, POE2 indirdikten sonra gelmeye başladı sadece onda donuyordu oyundandır dedim ama gün geçtikte programlar geç açılmaya lolde bile bi maçta 2 3 kere fps drop yemeye başladım az öncede r6 oynarken pc...
  4. The_efec

4 aylık laptop fps drop yiyor

son 2 haftadır laptop fps drop yemeye başladı lenovo loq 4060 8gb 16gb ram i5 12450hx 480 gb depolama win11 pro bulunmakta marver rivals oynarken hadi neyse demiştim yeni oyun optimizasyondandır ama bf1 lol lockdownprotocol gibi oyunlardada anlık 1 2 saniyelik droplar yedim bunun sorunu sizce...
  5. The_efec

Yardım Omen Leptop açıldığında xbox gamepass reklamı açılıyor

Merhaba leptobumu açtığımda edgeden xbox gamepass sayfası açılıyor kapatıyorum izinleri sıfırliyorum çerezleri temizliyorum ama fayda etmiyor. Hep aynı reklam geliyor bunun çözümü varımıdır teşekkürler
Geri