Arama sonuçları: *

1. ARTIK FAN DEĞİLİM

Çözüldü✓ Rtx 4000 serisi laptoplarin güç farkı nedir

https://www.gpnteknoloji.com/urun/asus-tuf-gaming-a15-fa507xi-lp041-8gb-rtx4070-140w-ryzen-9-7940hs-16gb-ram-512gb-ssd-15-6-inc-fhd-144hz https://www.gpnteknoloji.com/urun/hp-omen-17-cm2005nt-7p6d8ea-13-nesil-intel-i7-13700hx-16gb-ram-1tb-ssd-8gb-rtx4060-17-3-inc-qhd-165hz (HP omen 37 bin e...
  2. ARTIK FAN DEĞİLİM

Laptop sarzda iken batarya bitmesi normalmi?

Laptop oyun oynarken fişe takılı olduğu halde bataryasi da düşüyor 99 da başlayıp 62 ye kdr düştüğünü gördüm bu normal mi ?
  3. ARTIK FAN DEĞİLİM

Laptop ekran leke temizlenmiyor

Gördüğünüz gibi böyle lekeler var ekran dışında temizlenmiyor deterjan ile sildim ıslak mendil ile de sildim geçmedi İnternette satılan LCD temizleme seti spreyi alsam gecirirmi sizce? Veya ekran zedelenmesi mi bu?
  4. ARTIK FAN DEĞİLİM

Mux switch açma için yardım

G911 laptopta mux var lakin biosta bu şekilde gözüküyor nasıl olmalı hangisi seçilmeli ?
  5. ARTIK FAN DEĞİLİM

2.el laptop iade veya değişim durumu

Laptopum iade veya değişim olsa fatura benim üzerime değil ürün evkurdan alınma değişim veya iade para olursa bana mı verilir illa faturadaki kişi mi gelip alması lazım ulaşmam imkansız faturadaki kişiye 1663058144 Fatura kutu garnati belgesi herşeyi bende mevcut internette baktığımda 2. Veya 0...
  6. ARTIK FAN DEĞİLİM

Laptop Ani̇den Deli̇ri̇yor?

Film izlerken vs aniden donüyor ekran hrrr diye ses çıkıyor yada böyle oluyor fotoğraftaki gibi bazen 1 saat sonra bazen 20 30 bazen 10 dknsonra neyden kaynaklı olabilir 4aylik laptop
  7. ARTIK FAN DEĞİLİM

Laptop batarya kapasitesi neden böyle ?

4 aylık laptop 12000mwh kayıp mı var ben mi anlamadım bu ne oluyor ?
  8. ARTIK FAN DEĞİLİM

Laptop format atarken disk yok oldu

Format atmak için laptopa yeniden başlattım formatta diski görmüyor çıkardım bolgisauari açmak için incedsible sevice boot sorunu verip durdu ne yapmam gerek format ekranında disk görünmüyor format ta atamiyorum laptop da açılmıyor 1662832902 Yardım edecek yokmu ya
  9. ARTIK FAN DEĞİLİM

43wh batarya vs 56wh

1.laptop 56wh olan ryzen 5 5500u 16gb ram 512gb SSD 2.laptop 43wh olan ryzen 7 5800u 16gb ram 1 TB SSD Kuzenime laptop alcaz uzun batarya ömrü ve pil performansı istiyor hangisini almak mantıklı sizce Önemli soru : 56 veya 53wh batarya ile 43wh batarya arasında aynı özellikte laptoplar için...
  10. ARTIK FAN DEĞİLİM

Wifi baglanamiyorum lütfen yardım

Laptop format attım wifi vs gelmiyor ne yapacağım bilmiyorum lan girişi yok laptopta ultrabook olduğu için nasıl indirim driver kurucam telefona da inmiyor veya hangi driver bulamıyorum lütfen yardım
  11. ARTIK FAN DEĞİLİM

Bu ölü pixelmidir degilmidir?

Attigim fotodaki yer ölü pixel mi arkadaşlar ? HP laptop aero 13 alicam 2. El 8 aylık 9000e anlaştım satış fiyatı şuan 14 15 bin TL civarı ryzen 7 5800u işlemcisi var garantiye vs versem ölü pixel ise tamir görür mü veya değişim 1662030827 Zoom yapılmış hali
  12. ARTIK FAN DEĞİLİM

Laptop ölü pixel garantiye girer mi ?

Arkadaşımın 8 aylık HP iş bilgisyarinda lekeler var ölü pixel diyor garantiye gönderse değişir mi ?
  13. ARTIK FAN DEĞİLİM

Takas Sonucu Dava Edi̇li̇yorum?

Sabah acitigim konu ile ilgili takas yaptım lakin testleri attım sahis biz takas değil trampa yaptık diyor herhangi bir 3.sahis vs yoktu biz yaparken ürünleri takas yaptıktan sonra ramleri bozulmuş drop yiyormuş sıfırı ile değiştirmiş şimdi de işlemci bozulmuş servise göndermiş 11 gün geçti...
  14. ARTIK FAN DEĞİLİM

Laptop Coi̇l Whi̇ne Sorunu Degi̇si̇m Yapilir Mi̇?

10 aylık laptopta coil whine sorunu var değişim veya garantide bişey yapılır mı ? 14 ay garantisi var
  15. ARTIK FAN DEĞİLİM

Yardım LAPTOP İADE ETME HAKKİM VAR Mİ?

3 gün önce itopyada laptop aldım bugün açtım ilk kez oyun fln yükledim fiyatı aldığından daha ucuz bende iade etmek istiyorum iade alirlarmi 14 gün iade hakkı var dio sitesinde ama açtım kullandım aydınlatır mısınız
  16. ARTIK FAN DEĞİLİM

Yardım Monster ön sipariş t7 v25.1 yardım?

11.11.2021 gününde laptopu satın aldım lakin hala kargoya verilmedi on siparismis şuan trendyoldan alınca 2 gün sonra kargo diyo lakin n11 ve diğer satış sitelerinde 9 iş günü diyor nedeni nedir hangisi doğru yardım eder misiniz
  17. ARTIK FAN DEĞİLİM

2.EL LAPTOP ALİNCA FORMAT LAZİM Mİ?

4 - 5 aylık laptop pek kullanmamış format atmaya değer mi OEM windows key alıp etkinleştirme ondan soruyorum
Top Bottom