Laptop ekran leke temizlenmiyor

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
6,925
Gördüğünüz gibi böyle lekeler var ekran dışında temizlenmiyor deterjan ile sildim ıslak mendil ile de sildim geçmedi
İnternette satılan LCD temizleme seti spreyi alsam gecirirmi sizce? Veya ekran zedelenmesi mi bu?

Ekler

• IMG-20221212-WA0000.jpeg
    IMG-20221212-WA0000.jpeg
    707.9 KB · Hit: 696
  • IMG-20221212-WA0002.jpeg
    IMG-20221212-WA0002.jpeg
    739.2 KB · Hit: 473
  • IMG-20221212-WA0006.jpeg
    IMG-20221212-WA0006.jpeg
    510 KB · Hit: 488
Klavyenin ekranına yaptığı iz ne ile çıkar bilmiyorum ama laptopunun ekranını kapatırken klavye ve ekran arasına bez koymanı tavsiye ederim

Dostum sık ekrana camsil azbirşey,al elinede bir mikrofiber bez tırnağına tak bezi tırnaklayarak çıkart.

Hiçbir sorunu yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dostum sık ekrana camsil azbirşey,al elinede bir mikrofiber bez tırnağına tak bezi tırnaklayarak çıkart.
Çıkar mı öyle veya internetten LCD temizleme seti mi alsam

Bunu mu almalıyım fakir marka olanmi

Klavyenin ekranına yaptığı iz ne ile çıkar bilmiyorum ama laptopunun ekranını kapatırken klavye ve ekran arasına bez koymanı tavsiye ederim
Klavyenin yaptığından emin miyim bilmiyorum ama.ekran hiç darbe almadı knk 🫡

Hiçbir sorunu yok

Çıkar mı öyle veya internetten LCD temizleme seti mi alsam

Bunu mu almalıyım fakir marka olanmi

Klavyenin yaptığından emin miyim bilmiyorum ama.ekran hiç darbe almadı knk 🫡
Ekranda ki izlerin kare kare olduğunu görebiliyorsundur onlar kesinlikle klavyenin izi hatta en üstteki iz uzun çünkü space tuşu iz yapmış

Ekranda ki izlerin kare kare olduğunu görebiliyorsundur onlar kesinlikle klavyenin izi hatta en üstteki iz uzun çünkü space tuşu iz yapmış
Ne ile temizlemeliyim ? Hangi ürünü alayım

(silindi)

O lekeye hiç benzemiyor. Benim Dell cihazda da var, ekran biraz baskı alıp klavyeye sürtünce oluyor. Muhtemelen çizildi orası.

O lekeye hiç benzemiyor. Benim Dell cihazda da var, ekran biraz baskı alıp klavyeye sürtünce oluyor. Muhtemelen çizildi orası.
🫡

Bu kadar pahalı bir laptopun böyle olması saçma değil mi garnati kapsamına girmez mi ? G911 model 3070 32 ramli bir laptop

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,897
Üyeler
195,485
Son üye
dinjerius
Geri