Arama sonuçları: *

1. AvengedSevenfold

8K ve HDR seçenekleri gözükmüyor

Merhaba, bilgisayarımın monitörünü denemek amaçlı YouTube'tan 16k 120 FPS HDR video açtım fakat çözünürlük sadece 4K 60 FPS'e kadar görünüyor. Neden diğer seçenekleri göremiyorum?
  2. AvengedSevenfold

HP Omen 16 XF003NT Ekran ve Klavye aynı anda gidip geliyor

Merhaba, yaklaşık 6 ay önce aldığım Omen laptopta zaman zaman yaşadığım sorunu bugün oldukça uzun süre yaşadım. Özellikle oyun esnasında ekran defalarca açılıp kapanıyor sanki kapağı kapatmışsınız gibi, fakat klavye çalışıyordu. Ancak oyundan çıktıktan ekran yine kapandı bu sefer klavye de komut...
  3. AvengedSevenfold

i7 11800H Sıcaklık Değerleri Hk.

Merhaba,sistemde oyun oynarken CPU ortalama %50-80 bandında dolaşırken sıcaklıklara baktığımda bu değerleri görüyorum,değerler anlık değiştiği için tam olarak yorumlayamadım.Bu sıcaklık değerleri bu tarz bir kullanıma göre normal midir,termal throttle'a takılıyor mu ?
  4. AvengedSevenfold

Laptop Pilini Yüksek Kapasite Muadiliyle Değiştirme Hk.

Selamlar,bu bilgisayar GP76 olduğu için aynı zamanda GE76 Raider ile de bir çok ortak nokta barındırıyor haliyle.Az önce pillerinin ve soketinin arkına baktım,boyutuna kadar aynı olduğunu gördüm.GE76'nın pili 99wh,GP76'nın ise 66Wh olarak geçiyor.Pilin ömrü şu anda gayet iyi durumda fakat eninde...
  5. AvengedSevenfold

Pavilion g6 işlemci değişimi hk.

Evde bir tane emektar Pavilion g6 2266st bilgisayarım var,zamanında buna SSD,16 GB DDR3 1600 ram ve dualband wifi kartı alarak yapabildiğim upgradeleri yapmıştım fakat bugün termal macun değiştirirken işlemcinin kilidinin olduğunu görünce bu konu aklıma geldi ve acaba dedim.AMD A10 4600m APU...
  6. AvengedSevenfold

Bu laptop ne kadar eder ?

Selam arkadaşlar,emektar laptobumu son 2-3 yıldır neredeyse hiç kullanmadığım için satmayı düşünüyorum,sistem özellikleri aşağıdaki gibidir; HP Pavilion g6 2266st AMD Vision A10 4600m APU 3.2 ghz 4 çekirdek 4 thread AMD Radeon 7660G+7670M Dual Graphics CrossFireX Enabled 1.5 GB 12 GB DDR3...
  7. AvengedSevenfold

Sıvı Metal Termal Macun Hakkında

Tulpar T7 V25.1.2 bilgisayarım hiçbir işlem yapmıyorken dahi cpu fanı açması üzerine termal macunu değiştirme kararı aldım,sıvı metal uygulamayı düşünüyorum.Lakin sıvı metal termal macunların asla alüminyum soğutma bloğuna sahip bilgisayarlara uygulanmaması gerektiğini biliyorum.Bilgisayarın...
  8. AvengedSevenfold

Monster Tulpar T7 v25.1.2 Prizdeyken İşlemcinin Sürekli TurboBoost ile Çalışması

Arkadaşlar selam, Monster Tulpar T7 v25.1.2 cihazım var MSI GP76 Leopard bilen bilir. Cihazımda i7 11800H işlemci bulunmakta. İşlemci frekansı şarjdayken sürekli yüksek,%5-10'larda bile sürekli 3.00 GHz ve üstü çalışıyor. Bunun dezavantajı olarak sürekli işlemci fanı devrede gürültü ve ısınma...
Top Bottom