Arama sonuçları: *

1. tayyip28

Laptop kullanıyom ve klavyem arasıra donyo ve kendi kendi basıyo

yukardaki iile aynı en son menteşesini yapıştırmıştım kırıldıgı için ondan söktüm ondan öncede vardıda baya byük oranda geçmişti şimdi tekrar başladı ve eskiye göre daha fazla oluyo genellikle oyun ynarken oluyo valorantta felan yazarken öyle çok sorun yok nasıl çözerim neden oluşuyodur sorun...
  2. tayyip28

Laptopun vidasını takarken vidanın başı kırıldı ne yapmalıyım ?

Ne yapmalıyım sizce yapıştırıcı ile denedim olmadı pensede tutmuyo
  3. tayyip28

Forza indirime girmiş ama sistemim açarmi bilmiyorum

İ5 4210u AMD 8670m 4gb 1600 sanırım DDR3 120gb SSD Forza 4 de 30 FPS versin yeter gerekirse bi 4daha alırım zaten 2 yıl sonra yeni sistem alirim sizce o civarlarda veirirmi
  4. tayyip28

Forza indirime girmiş ama sistemim açar,icbilmiyorum

İ5 4210u AMD 8670m 4gb 1600 sanırım DDR3 120gb SSD Forza 4 de 30 FPS versin yeter gerekirse bi 4daha alırım zaten 2 yıl sonra yeni sistem alirim sizce o civarlarda veirirmi
  5. tayyip28

Arkadaşlar bende hp350g1 var nasıl oc yapcam

Arkadaşlar bende hp350g1 var nasıl oc yapıdan Intel extreme diye bir uygulama gordum o uygulamadam overclock yapabilirmiyim valoranttda nasıl FPS artırım voltaj arttırma oluyormu
  6. tayyip28

Laptopum bozuk kaç TL tutar

Abi bende HP 350g1 var yaptırmak istiyor kaç TL tutar pcnin içini açtım ama bilinçsizce ondan bütün Flex kabloları çıktı HDD bozuk ve HDD sata Flex kablosu bozuk o kapaklarında cıt diye kapanmıyor gevşek klavye falan çıkık kablosu flexi yani vidaları yok birde HDD sata Flex kablosu yok bozuldu...
Geri