Arama sonuçları: *

1. GökTürkHan

Yardım Lenovo loq serisi çift adaptörle beslenir mi?

Batery drain sorunu var ben hem kendi orjinal adaptörü ile hemde yandaki type-c girişinden 90w şarj aleti ile beslesen sorun olur mu? https://www.trendyol.com/lenovo/loq-15arp9-ai-amd-ryzen7-7435hs-12gb-512gb-rtx4060-15-6fhd-144hz-freedos-83jc00fjtr-gaming-laptop-p-922704346
  2. GökTürkHan

Yardım Lenovo loq 15arp9 83JC00FJTR Battery Drain Sorunu

Oyunlarda sürekli anlık droplar kasmalar vs yaşıyorum şarj aletinden gelen güçmü yetmiyor anlamadım bu yeni şarj aleti lenovodan nasıl isteyebilirim ne kadar sürede gelir eskisini göndermek zorundamıyım birde yeni batarya gelene kadar laptopun gpu watt değerini daha düşük.bir değerde...
  3. GökTürkHan

Yardım Hp laptop alıcam ama hall sensör sorunu var

2.elde 26kya 4-6ay garantili hp victus rtx4060 lı laptop alcam ama bu hall sensör kronik sorun varmış adam servise göndermiş servis değişmiş bu sensörü genelde bozulunca garantiye yollayınca teknik servis sorunu daha gelişmiş parçalarla çözerek hallediyormuş nasıl oluyo bu alınır mı sizce
  4. GökTürkHan

Yardım Hp Victus 15 Çok Fazla Isınıyor

Hp victus 15 var elimde 5600h ve 6500m'li.oyunlarda ekran kartı değilde işlemci 97-103 dereceler arasında geziyor fanlar tam hız olmasına rağmen garantisinin bitmesine daha 6 ay var ama fanların temizliğini yaptım ona rağmen böyle garantiye yollasam yenileyecekleri macun ne kadar etki edecek...
  5. GökTürkHan

Yardım 6500M Laptop'ta AFMF Nasıl Açılır?

Mobil ekran kartlarında 7000 serisi destekliymiş 6500m'li laptop var afmf açabilir miyim bir yolu var mı açabilirsem muazzam ötesi olur
  6. GökTürkHan

Yardım HP Teknik Servis ile İletişim Kurma Yöntemleri

Laptop'u servise vericem ama istanbul pendik tarafındayım maltepede bir onarım merkezi varda oranında iletişim.numarası yok nasıl bulabilirim veya nereye bırakabilirim
  7. GökTürkHan

Yardım Oyun Performansı İçin Fan Ayarı Yazılımı Arıyorum

Sitesindeki tüm yazılımları kurdum ama bu oyun için fan ayarını ayarlayabildiğimiz veya oyun için yine oltimize edebileceğimiz bir yazılım falan görmedim ben? Başka neler yapmam neyi indirmem lazım
  8. GökTürkHan

Yardım Garantili laptop'a bakım yapmak garantiyi bozar mı?

Hp victus serisi var ama bakım yapsam garanti bozulur mu veya ileride işte sen kurcalamışsın falan derler mi?
Geri