Arama sonuçları: *

1. M

Klavyemin tuşu çalışmıyor

Arkadaşlar merhabalar iyi forumlar HP Victus 16 model laptopumun küçüktür tuşuna bastığımda herhangi bir reaksiyon alamıyordum. Ekran klavyesini açıp tuşu test ettiğimde iste tuşun Ctrl tuşu olarak çalıştığını gördüm. Nasıl düzeltebilirim?
  2. M

Laptopum açılmıyor yardım eder misiniz

Arkadaşlar merhaba HP Victus 16 7Z581EA model bir laptopum var. Bu modellerde kronik hall sensor sıkıntısı varmış ve bende bu sıkıntıyı yaşıyordum. Bu sabah bilgisayarımı kullandıktan sonra kapattım ve az önce tekrar açmaya çalıştım ancak power düğmesine basınca bilgisayarımın herhangi bir...
  3. M

HP victus 16 ekran gidip geliyor

Merhaba HP victus 16 laptop kullaıyorum normalde 2. ekran kullandığım için fark etmiyordum ama 1 haftadır laptopun kendi ekranında ekran gidip 2 sn kadar sonra geri geliyor var mıdır öneriniz
  4. M

Laptopumun fanları çok hızlı

Arkadaşlar merhaba HP Victus model laptopumun fanları çok hızlı çalışıyor omen gaming huba girip manualden en düşüğe alıyorum o sırada mesela cpu sıcaklığı 55 dereceyse 5 10 saniye içinde 45 42 lere düşüyor ama fanlar 5000 rpmde çalışmaya devam ediyor . Laptopa dokunduğumda ise bir sıcaklık...
  5. M

Ekran kartı driverlarını silmeme yardım eder misiniz?

Arkadaşlar selamun aleyküm valoranta yaklaşık 3 haftadır giremiyorum oyunu açınca bilgisayar kapanıyor ve kendini yeniden başlatıyor bununla alakalı riot destek ekibine ticket attım ve şu cevabı aldım Tekrardan selam,^^ Dahili ekran kartı sürücüsünü ve artıklarını tamamen silerek temizleyelim...
  6. M

Laptopum kendini yeniden başlatıyor

Arkadaşlar Selamun Aleyküm dünden itibaren Valorantı açtığımda bilgisayarım kendini yeniden başlatıyor. konuyla ilgili bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim. Bilgisayarım HP Victus 16
  7. M

Yardım Kurulumda sıkıntı yaşıyorum

Arkadaşlar merhaba hp victus bilgisayar satın aldım freedos olarak geldi kurmaya çalışıyorum ama %70 lere geldiğinde yeniden başlatılıyor diyip en başa atıyor. En başta windowstan iso dosyasını indirip rufusla kurulum diski oluşturdum daha sonra hpnin driverlarınıda o diske attım . Yardım eder...
Geri