Arama sonuçları: *

1. serkankrky38

Rdr 2 laptopta 95 derece oluyor

Beyler rdr 2 oynuyorum en düşük ayarda neredeyse. Macun yenilemesi yaptırdım.mx 4 kullanmış laptop servisi. Fanın biri bozuktu yeni fan aldım 2 fanda çalışıyor suanda kontrol ettim. Ama şu lanet rdrv2 yi açınca 92 derecede oynatıyor ve birde 99 derece ye gelince oyunu kapatıyor laptop. Fanlar...
  2. serkankrky38

Laptop fanı nerde bulabilirm

Beyler laptop hp pavilion gaming ec 15.... tam model ismini bilmiyorum . Fanın 1 tanesi bozuk tamirci yapmadı baktıda yenisi almayı düşünüyorum. Fotoğrafı koyucam buraya aynısından uygun fiyata nerde alabilirim 1 tane
  3. serkankrky38

Yardım Termal macun,laptop tornavida kiti

Beyler laptopa bakim yapacağım. Laptopu açmak için tornavida kiti en uygun fiyatlısı ve de termal macun linki atabilirmisiniz . Grizzly ve mx 4 önerdiler 250 lira dan başlıyor daha uygun fiyatlı ne onerebilirsiniz maks 100 150 arası. Çok fazla çeşit var suanlik bulamadım. Termal macun 2...
  4. serkankrky38

Laptop kiti,macun ve fan temizleme onerisi lazim

Hiç denemeden youtubtan bakarak laptopumun bakımını yapmak istiyorum. Orta halli bi kullanımlık termal macun, laptopu açmak için alet edevat seti uygun fiyatlı varsa, fanların tozunu neyle alabilirim seti flnmi var, bana linkleri atarsanız sevinirim
  5. serkankrky38

Laptop bakıma parami vereyim yoksa benmi bakimla uğraşayım

Hp pavilion gaming laptopum rdr 2 de 90 derece üstünü gördüğü için 4 5 kez oyunu kapattı. Malum 2 senedir bakim yüzüde görmedi. Şehirdeki herhangi bir laptop bakim dükkanına goturmekmi daha mantıklı yoksa edevatı ve sıvı soğutmayı temin edip daha önce hiç yapmadığım biseymi yapmalıyım. Ne...
  6. serkankrky38

Laptoptan tvye ekran bağlamak

Beyler yaklasik 350gb lik yuzuklerin efendisi serisini indirdim laptopa. Tvye 4k uyumlu hdmı kablosu var ve tvde 4k ekranlı . Vlc medya playerdan açıp filmi altyazılı izlicez fakat görüntü 4k değil televizyonda. Laptop 2k muhtemelen ve hdmi kablosu 4k filmi göstermiyor. Normal tv kanalları daha...
  7. serkankrky38

Laptop Yükseltme yapılacak

Arkadaşlar HP PAVILION GAMING 15 EC2041NT adlı laptopa sahibim ve rdr 2 gow gibi yuksek oyunlarda pc kasılıyor vram 4 gb ve bir çok yüksek duzey oyunda düşük ayarda 4600mb grafik rami kullanımı yapior orta ayarda 7 8gb vram istiyor. Vrami arttiramiorum fakat laptopta ramden destek aldığı için...
Top Bottom