Arama sonuçları: *

1. K

Power tuşu çalışmıyor yardım

Asus tuf laptopa sahibim şu 1 haftadır durup dururken power tuşu tutukluluk yapmaya başladı laptopta hiçbir sorun yok bütün testleri yaptım bir darbe vs filanda almadı durup dururken tuş temassızlık yapmaya başladı sorun şöyle power tuşunu 10-20 defa basmam sonucunda tuşun keyfine kader canı ne...
  2. K

formattan sonra renkler bozuldu

asus tuf laptopa sahibim 3050ti 6800h dün bilgisayara format attım ve format attıktan sonra bütün driverların hepsini güncelledim ama ne yaptıysam yapiyim anlamadıgım bir şekilde bilgisayarın renkleri format atmadan önce daha canlıydı renklerin doygunluğu daha iyiydi formattan sonra herşeyim...
  3. K

Asus servis w11 yüklemiş

Laptopumun anakartı yandı garanti kapsamında servise verdim saolsun hallettiler kısa bir sürede ama ben verdiğimde bilgisayar w10 kullanıyodu bunlar 11 yüklemiş sizce devam mı edeyim kendim sıfırdan yine 10 mu kurim
  4. K

Asus tuf laptopum açılmıyor

Asus tuf 3050ti 6800h 16gb ram versiyonuna sahibim şuana kadar laptopumda hiçbir sorun başıma gelmemişti bugün valorant oynarken birdenbire kapandı elektrik ve internet olmasına rağmen adaptör takılı oyun oynarım ve şarj kablosu takılı olunca yanan ışık bile yanmıyor artık sanki masaüstü...
  5. K

star wars bf2 düşük fps

gtx 1660 super ryzen 5 2600 16 gb 3200 mhz ram ile düşük ayarlarda anca 60 üstü alabiliyorum ultrada 20 fps
  6. K

star wars bf2 kasma sorunu

ryzen 5 2600 gtx 1660 super 16gb 3200 mhz rama sahibim ama oyun medium ayarlarda bile 40-45 fps arasında gidiyor sebebi nedir
Top Bottom