Arama sonuçları: *

1. Z

Laptopum windows8.1 destekliyor mu??

arkadaslar eski laptopum windows 10 olarak gelmesi ragmen w10 guncellemelerini yaptiktan sonra kendi kendine tamamen donmaya basladi. format bile ise yaramiyordu. bende windows 8.1 kurdum ve suan sorunsuz calisiyor fakat sadece ethernet ile internete baglanabiliyorum. bir tane driver kurdum wifi...
  2. Z

Laptop guncelleme sonrasi tamamen donmasi

arkadaslar hp 15bs122nt markali laptopa sahibim. laptop eski ama belki yan isler icin fln lazim olur diye calistirmayi deniyorum. ilk olarak laptoba ayarlardan bios guncellemesi geldi, guncellemeyi yaptim ve laptop acildiktan 2-3 dakika sonra tamamen dondu sadece zorla kapatma oluyordu, format...
  3. Z

Hp victus 15 açılırken donup biosa atıyor

Arkadaşlar hp victus 15fb3001nt ye sahibim.sistem yapılandırması gelişmiş ön yükleme sayısındaki işlemci sayısını işlemcim ryzen 7 8845 hs (güçlü) olduğu için 12 yaptım ve yeniden başlatmaya çalıştım. Laptop um açılırken dondu ve onarıma hazırlanıyor gibi bir şey dedi ve biosa benzer mavi...
  4. Z

Hp victus açılmıyor lutfen yardim edin

Arkadaşlar birinin fps arttırma videosunu uygulamalı yaparken ms config>ön yükleme >işlemci sayısı 12 yaptım laptop yenide başlatıldı ancak açılırken döndü onarım yapılıyor dedi ve f11 le girilen yere girdi başlangıç ayarlarından güvenli mod a girdiğimde pin tanınmıyor gibi saçma şeyler geldi...
Geri