Arama sonuçları: *

1. sevimli kedi

Asus tuf leptop fps sorunu

bu sorunla karşılaşan oldumu bilmiyorum ama benim sorunum biraz daha değişik, cs2 tarzı oyunlarda sabit FPS ile oyniyorum ne oldu bilmiyorum ama son 5 ayda hep 139fps de kalıyordu fps, tabi yeni bir sorun daha çıktı arka planda chrome - steam veya yt açınca oyun ilk başta 139fps den 144 de...
  2. sevimli kedi

Laptobumu servise kronik sorunu şüphesiyle gönderirsem laptobu incelerlemi?

leptobumu tekrar servise göndere bilirim, kronik veya donanımsal bir sorun şüphesiyle gönderirsem servis bunla ilgilenirmi
  3. sevimli kedi

Yeni nesil oyunlarda doku problemi yaşıyorum

cs2 - hikaye oyunları, objeler olsun aydınlatma duvarda yansıma bozukluk oluyor genellikle, karakteri hareket etirirce örnek o objenin dokusu ya çok aydınlık oluyor yada diğer duvar yansımalarında yansıma bozuk görünüyor https://www.epey.com/laptop/asus-tuf-gaming-a15-2023-fa507ui-lp033w.html...
  4. sevimli kedi

Leptop açınca bir sürü renkli çizgiler oluştu

bu gün leptopu aç kapa güncele yapınca logo kısımda bir sürü renkli çizgiler aşağa doğru kaydı sonra win ekranında düzeldi bunun sebebini bilen varmı?
  5. sevimli kedi

Yardım M2 ssd slot vidasını yalama yaptım çözüm nedir?

leptop bun garantisi var aslında göndere bilirim ama uğraşmakta istemiyorum. çözüm için yardım istiyorum, internetden eski konulara baktım ama çözüm bulamadım yapıştırıcı tarzı gibi neler yapa bilirim vidayı sökmek için
  6. sevimli kedi

Yardım Leptopbum uyku modunda fanları gereksiz yere hızlı çalışıyor

aynı konuyu 2 ci kez açıyorum o yüzden kusuruma bakmayın. aslında bunun bir önemi yok ama nasıl düzelteceğim bilmiyorum leptopun fanları normal çalışıyor ama uyku modunda gereksiz yere çok hızlı çalışıyor ısınma sorunu yok çünkü leptop boşta fişi takılı yada değil fark etmiyor bunu nasıl...
  7. sevimli kedi

Yardım Leptop uçuyor resmen

leptop um uyku modunda halay çekiyor. sorunun ısınmayla olmadığına çok eminim bunu her defasında yapıyor fanlar gereksiz yere çok hızlı dönüyor
Geri