Arama sonuçları: *

1. Yasin / EsquaReD

Ekrana çıkan bios uyarısı nedir?

Arkadaşlar son bir kaç haftadır laptopumun ekranına ekran görüntüsünde ki gibi bir uyarı geliyor. Ben genelde iptal'e tıklayarak devam ediyorum. Bios güncellemesi hiç yapmadım laptopuma.
  2. Yasin / EsquaReD

Yardım Laptop kameram açılıyor fakat görüntü vermiyor

Lenovo ideapad gaming 3 laptopa sahibim. Aldıktan yaklaşık 6 ay sonra kamerasıyla bir banka görüşmesi yapmam gerekti. Fakat kamerayı windows üzerinden açtığımda kamera programı açılıyor ancak görüntü göstermiyordu. 1. olarak laptopumun kamerasında yazılımsam bir problem mi vardır? 2. olarak...
  3. Yasin / EsquaReD

Yardım Laptopumda Ekran Gitti Driverler Silindi

Arkadaşlar pes oynuyordum birden ekran siyah oldu hiç bir şeye karşılık tepki vermedi laptop. Biraz bekledim daha sonra laptopu düğmesinden kapattım ve tekrar açtığımda ekran kartı driverleri silinmiş. Bu nasıl bir problem yardımcı olur musunuz
  4. Yasin / EsquaReD

Yardım Lol de Renkler birbirine giriyor

Arkadaşlar görseldeki gibi sadece lolde oluyor şuanlık. Bilgisayarım lenovo ideapad gaming 3 imzamda yazıyor. Lole ilk giriş yaptığımda renkler bu şekilde oluyor ve alt+tab falan yapınca masaüstü de aynı şekilde renkler değişiyor. Oyun başladıktan sonra bir daha olmuyor niye oluyor bu böyle.
  5. Yasin / EsquaReD

Laptopa Taktığım Harici Klavye Sorunu Hakkında

Arkadaşlar laptopa ayrı olarak klavye takıyorum. Lapoptu kapatıp açtığım zaman klavye çalışmıyor böyle olunca klavyeyi usbden çıkartıp yeniden takıyorum o zaman çalışıyor. Neden böyle bir şey yapıyor bu klavye masaüstü kullanırken de arada bunu yapıyordu ama böyle her pcyi kapattığımda...
  6. Yasin / EsquaReD

Yardım Windows 10 ZOOM Ekran kaydı almam lazım YARDIM

Arkadaşlar merhaba İşletim sistemim W10 Pro. Bugün saat 15:00 da bir Zoom toplantısı var bunun ekran kaydını almam gerekiyor. Amd radeon veya geforce experience programlarından nasıl ekran kaydı alınır yardım ederseniz sevinirim. Teşekkür ederim.
  7. Yasin / EsquaReD

GPU Fan RPM Oyunlarda 0 Gözüküyor

Arkadaşlar bende lenovo laptop var imzamda var laptop özellikleri. Oyun oynarken ekran kartı genele 70 veya havanın sıcaklığına bağlı 77-78 e kadar çıkıyor. Nvidia özelliklerinden aşağıdaki resimdeki gibi fan hızı RPM 0 olarak gözüküyor sizce ekran kartı fanı dönmüyor mu yoksa nvidia...
  8. Yasin / EsquaReD

Laptopumdan sürekli fan sesi geliyor

Arkadaşlar ben laptopu alalı 2 ay falan oldu sadece pes ve ets2 oynuyorum. Lenovo vantage ayarlarından fan ayarını sessiz moda ve oyuna girince performans moduna alsın diye ayar yaptım. Google de gezinirken youtube da falan sıcaklıklar; Dahili ekran kartı: 35-45 derece arası değişiyor kullanım...
  9. Yasin / EsquaReD

Yardım Oyun Oynarken Laptop Birden Restart Attı Kendiliğinden

Arkadaşlar İdeapad Gaming 3 kullanıyorum. Bulunduğum oda şuan 26 derece. Pes21 oynuyordum yaklaşık 1,5 saattir falan. Son bir maç daha atayım sonra kapatırım dedim maçın ortasında kulaklıktan zırrr diye ses geldi ekran kapandı sonra kendiliğinden açıldı. Ekran kartım 70 derece civarındaydı. Bir...
  10. Yasin / EsquaReD

Aynı Laptopta Farklı Marka Donanımlar??

Arkadaşlar ben de Lenovo İdeapad gaming3 var. Mayıs 26sında aldım. Hepsiburadanın kendisinden aldım. Forumda aynı laptopa sahip biriinde m2ssd Markası Samsung yazıyor bende Micron diye ilk kez duyduğum bir marka yazıyor. Hb ye whatsap tan yazdım lenovo teknik servisle görüşün deyip konuşmayı...
  11. Yasin / EsquaReD

Yardım Laptop Adaptörüm Aşırı Çok ısınıyor

Arkadaşlar benim laptopu ben tasarruf kipinde şarj ediyorum. Bu sayede şarjı %60 da tutuyor ve bataryanın daha uzun ömürlü olmasını sağlıyormuş. Neyse asıl sorun adaptöre dokunduğum an acayip bir sıcaklık var sanki yeni çay demlenmişte çaydanlığı tutmuşum gibi baya sıcak ve korkutuyor beni...
  12. Yasin / EsquaReD

Yardım Laptop Bataryası Hakkında Yardım lazım

Arkadaşlar lenovo ideapad gaming 3 laptopum var. Şarj adaptöründe 135w yazıyor ama şarj ederken Lenovo vantage den bakıyorum 22-23w gösteriyor. Bu işten anlayam varsa yardımcı olursa sevinirim.
  13. Yasin / EsquaReD

Yardım Yeni aldığım Laptop Furmarkta düşük sonuçlar veriyor

Arkadaşlar laptopda 1650Tİ var furmarkta 1080p de antialising kapalı 52 fps veriyor. Prize takılıyken de denedim yine 52 fps veriyor. Rx570le 75 fps alıyordum. 1650Tİ daha iyi bi kart değilmi.
  14. Yasin / EsquaReD

Yardım Laptopa Nvidia Driver kuramıyorum

Arkadaşlar yeni laptopa windows kendisi nvidia driver indirmiş. Sitesinden baktığım zaman daha yeni sürümü olduğunu gördüm. Kurmaya çalışıyorum bu windowsla uygun değildir diye hata alıyorum.
  15. Yasin / EsquaReD

Sıfır alınan laptop prize takılıp mı açılıyor

Arkadaşlar sıfır laptop ilk açılışta direkt açma tuşuyla açılır mı yoksa prize takıp mı açıcaz. Prize takmadan basınca tepki vermiyor laptop
Top Bottom