Arama sonuçları: *

1. Yusuf Serhat Özkan

Laptop umun Hertz değiştirme Özelliği yok.

Lenovo IdeaPad Gaming 3 (82K200K2TX) laptopa sahibim ve üniversitede kullanırken şarjı uzun gitsin diye bir takım ayarlar yaptım. Ancak hertz i 165 hertz ve fazla enerji harcadığı için hertz i düşürmek istiyorum. ayarlardaki hertz düşürme ekranından 165 hertz seçeneğinden başka bir seçenek...
  2. Yusuf Serhat Özkan

lenovo İdeapad gaming 3 82k2 model ısınma sorunu

Merhaba , Yaklaşık bi 2-3 ay önce lenovo laptop aldım (ryzen5 5600h ve rtx 3050ti lı versiyonu) ve ac origins oynarken bi msi afterburner den sıcaklıklarına bakayım dedim boşta 64-68 derece de yükte (ac origins de) ortalama 98 derecede çalışıyor sizce normal mi? bilgisayara sadece ilk aldığımda...
  3. Yusuf Serhat Özkan

Lenevo İdeapad Gaming bilgisayara bu ram uygun olur mu

Merhaba ideapad Gaming 82k2 model laptopba sahibim ve ram alacağım fotoğrafını koyduğum rami bilgisyarama takarsam tam performans çalışır mı ? ve hangi marka model ram önerirsiniz ?
  4. Yusuf Serhat Özkan

Lenovo ideapad gaming laptop a uygun RAM ve adaptör

Merhaba ben 2 gün önce lenevo ideapadGaming 82k2 model laptop aldım ve Tam performans için ek 8GB RAM ve 170-180w adaptör almak istiyorum Önerileriniz var mı Ayrıca laptopun içindeki RAM modeli ne bilmiyorum nasıl öğrenebilirim
  5. Yusuf Serhat Özkan

win10 format flashı için MBR mi GPT mi ?

merhabalar https://www.hepsiburada.com/lenovo-ideapad-gaming-3-amd-ryzen-5-5600h-8gb-512gb-ssd-rtx3050ti-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-82k200k2tx-p-HBCV00000BDM1Y?url_src=ios-product-detail bu linkdeki laptopu aldım ancak freedos geliyor we flash dan win 10 kuracağım rufus üzerinden...
  6. Yusuf Serhat Özkan

Bilgisayardan açtığım Pencereleri sürükle bırak yapamıyorum

Konuyu izah etmem biraz zor ancak açtığım pencereleri üstten tutup başka bir tarafa kaydıramıyorum. (sorunum internette çıkan sürükle bırak sorunu değildir) Çok sık kullandığım bir özellikti ancak ne olduysa artık çalışmıyor. Mesela dosyalar dan indirilenlere gelidim, sonra üst kısmından tutup...
  7. Yusuf Serhat Özkan

BİOS güncellmesi konusunda yardım

Asus marka bir notebook kullanıyorum ve bilgisayarı aldığımdan beri (9 ay'dır) hiç bios güncelemesi yapmadım . Açıkçası biosun tam olarak ne olduğunu da bilmiyorum ancak bios güncellemesi yaparsam bilgisayarın performansında bir değişiklik olur mu ? Yardımcı olursanız sevinirim.
  8. Yusuf Serhat Özkan

CD romu olmayan laptopa hdd takılabilir mi ?

merhabalar , Ben laptopuma HDD takmak istiyorum ancak içini açarsam garantisinin bitebileceğinden korkuyorum çünkü laptopu yeni aldım ve 22 ay garantisi var . Laptopumun içini açmadan HDD takma yeri olup olmadığını anlama şansım var mı? Ve arkadaşalr benim bilgisayarımda cd rom yok ve batarya...
  9. Yusuf Serhat Özkan

Laptopuma hdd takmak istiyorum

merhabalar , Ben laptopuma hdd takmak istiyorum ancak içini açarsam garantisinin bitebileceğinden korkuyorum çünkü laptopu yeni aldım ve 22 ay garantisi var . Laptopumun içini açmadan hdd takma yeri olup olmadığını anlama şansım var mı? (model asus X509DJ) İnternetden asusun sitesine girim...
Geri