Arama sonuçları: *

1. Shyankh

i7-13650HX Laptop pil ömrü kaç saat

i7-13650HX'li laptop kullanan arkadaşlar bataryanız kaç W ve cihaz pilde kaç saat dayanıyor? Yani asıl merak ettiğim pil ömrü.
  2. Shyankh

Laptoplarda Fan Hızı Nasıl Arttırılır

Merhaba arkadaşlar lenovo ideapad gaming 3 laptopta fan hızı nasıl kontrol edilir lenovo vantage i denedim ama istediğim sonuçlara ulaşamadım githubta notebook fan control adlı programı indirdim ama içinde lenovo ideapad gaming 3 config i bulunmuyor ayrı olarakta baktım ama bu laptop için config...
  3. Shyankh

Type c girişine dönüştürücü ile klavye bağlanır mı

Merhaba arkadaşlar laptopumdaki usb girişleri az geliyor type c girişine dönüştürücü ile klavye , mouse ya da kulaklık taksam çalışır mı ona göre dönüştürücü almak istiyorum yoksa usb çoğaltıcı almak zorunda kalacağım
  4. Shyankh

Yardım Laptop Sıcaklık Değerleri Normal mi

Merhaba arkadaşlar ilk defa masaüstünden laptopa geçtim bu sıcaklık değerleri normal mi işlemci 90 derecelere kadar çıkıyor fan hızını kontrol edebileceğim yükseltebileceğim bir yer yok mu , soğutucu almama önerir misiniz iş görürmü hangi soğutucuyu almalıyım tavsiye verebilir misiniz bu arada...
  5. Shyankh

Çözüldü✓ AMD ve NVIDIA denetim masalarında ekran bölümü yok

Arkadaşlar yeni laptop aldım r5 4600h 1650ti lı nvidia denetim masasında ekranın r5 e bağlı olduğunu gösteriyor bu yüzden nvidia denetim masasında çözünürlük falan ayarladığımız ekran bölümü yok ama amd radeon software da da ekran bölümünde özel çözünürlük ayarlama bölümü yok nasıl...
Top Bottom