Arama sonuçları: *

1. Covid19

Yardım MSI Alpha 17 Laptop Boşta 90 Derece

MSI Center'dan bakıyorum değerler ne kadar doğrudur bilmiyorum ama hiç bir şey açık değilken ve yapmıyorken, işlemci 80-90 Derecelerde çalışıyor. Fanlar normal şekilde dönüyor fazla fan açımı bulunmamakta. 7945Hx - Rtx4070 bulunmakta laptopda, bu sorunu nasıl çözebiliriz yoksa böyle mi...
  2. Covid19

Yardım Format Atmaya Çalışırken Ekran Gitti

Arkadaşlar eski bir pcye format atmaya çalışırken boot ayarlardın harddisk vs bir şeyleri seçtim sonra bilgisayarı kapatıp açayım dedim şimdi pc'nin ekranına görüntü gelmiyor simsiyah duruyor ama pc çalışıyor bunun sorunu ne olabilir ?
  3. Covid19

Laptop uçuyor usta bana ne oldu diyor ?

Arkadaşlar ben laptobumu temizledim normalde önceden 100 derecelere çıkardı oyun oynarken,temizledikten sonra 75-80 derecelere kadar düşüş oldu aradaki farkı çok fazla buldum msı afterburnerdan bakıyorum acaba bu uygulama yanlış mı gösteriyor ve ya bakabileceğim farklı uygulamalar var mı ? 5-10...
  4. Covid19

Çözüldü✓ Laptop HDD bu uyarıdan sonra görünmüyor

Bu uyarıyı verdikten sonra depolama alanına bakayım dedim 1TB'lık HDD ortadan kaybolmuş bunun nedeni ne olabilir ?
  5. Covid19

Yardım Valoranta girince mavi ekran hatası alıyorum.(minidump paylaşıldı)

https://drive.google.com/drive/folders/1zTU0u2w-M9Q6EPar38EAMJUVPjJRafy5?usp=share_link Arkadaşlar normalde pc'de bir şey yok ancak 1-2 el valo atayım diye giriyorum 1. el bittikten sonra bilgisayar mavi ekran hatası verip kendini yeniden başlatıyor bu sefer yeniden giriyorum düzelmiş oluyor...
  6. Covid19

Yardım Durduk Yere Mavi Ekran Hatası Alıyorum (Minidump Paylaşıldı)

https://drive.google.com/drive/my-drive 2. kez aynısını yaşıyorum yardım edebilecek var ise sevinirim şimdiden teşekkürler.
  7. Covid19

Yardım Ram ve Ekran Kartı Yardımı Edebilecek Var Mı ?

Userbenchmark'dan test ettim ramlerim için ''potansiyelin altında xmp etkinleştirme'' gibi bir şeyler dedi ben de pek anlamıyorum.Herhalde mhz hızları düşük onları yapmamışım ama önceden biosa girdiğimde de yapmaya çalıştım ama yapamadım internetten izlememe rağmen. Ekran kartım için...
  8. Covid19

Yardım Durduk yere mavi ekran ?

Durduk yere bu mavi ekranı yedim sonra bilgisayarı kendiliğinden başlatıp aynı sorunsuz devam etti.Bunun sorunu ne olabilir ve ya sorun çıkabilir mi ? Teşekkürler.
  9. Covid19

Yardım MSI Laptop Bios Yardımı Edebilecek Var Mı ?

İşte ramlerin kaç mhzde çalıştığını görmek istiyorum bir de kullandığım bios sürüme kaçıncı diye bakmak istiyorum.İnternetten baktım ama laptoplarda yok mu böyle şeyler anlayamadım yardımcı olacak birisi varsa memnun olurum.
  10. Covid19

Laptop Sıcaklık Değerlerim Nasıl ?

Rtx2070-16gb-512ssd-1tbhdd-10750h MSI GL75 Değerlerim iyi mi en yüksek ayarlarda ? Soğutucu falan alayım mı,ne kadar fark ettirir ?
  11. Covid19

Yardım MSI neden bu kadar yavaş ?

Arkadaşlar merhaba laptobu alalı 4-5 ay oluyor.Hiç bir sorunu yok ancak bilgisayar adobe programlarını kapatırken ve ya dökümanı kapatırken yavaş kapatıyor bunun sebebi sizce ne olabilir ? rtx2070-10750h-16gb-512ssd-1tb hdd-w10
  12. Covid19

Yardım Laptop Kamerası Açılmıyor

Msı gl75 laptop modelini kullanıyorum ancak görüldüğü gibi aygıt yöneticisinde kameram gözükmüyor ve kullanamıyorum internetten yapmayı denedim ama aygıt yöneticisinden görüntüleme ayarlarına girip yapıyorlar ben de görüntüleme ayarları diye bir şey çıkmıyor.
  13. Covid19

Çözüldü✓ Steelseries Yazılım Sorunu

Arkadaşlar daha 4-5 saat öncesine kadar bir şey yoktu ancak 1-2 saat önce laptobumdaki klavye rgb ışıkları yanmamaya başladı.Laptobum msı gl75. Steelseries uygulamasını açınca bilgisayar kasmaya başlıyordu ancak sildim tekrar yükledim ve gene ışıklandırmayı klavyemde yapamıyorum.Görselde ki...
  14. Covid19

Sizce FPS değerlerim normal mi ?

RTX2070-10750H-16GB RAM-512SSD-1TB HDD MSI GL75 laptoba sahibim CS:GO'da yüksek ayarlarda ortalama 200 fps alıyorum.LOL'de ise orta-yüksek ayarlarda 170fps ancak fightlarda 136 fps'e kadar düşüyor. Herhangi bir test yapmadım başka oyunlarıda oynamadım daha ancak sizce bu değerler normal mi bir...
  15. Covid19

Windows 7 Açılış Hatası

Arkadaşlar böyle bir hata ile karşılaşıyorum ne yapmam gerekiyor bilen birisi var mı ?
Top Bottom