Arama sonuçları: *

1. MattJohn

Öneri Tablet Ekran Koruyucusu ve Kılıf Önerisi

Merhaba arkadaşlar yeni Samsung Galaxy S9 FE tablet aldım, buna bir ekran koruyucu ve kılıf bakıyorum. Kılıfı buldum sayılır, aklımda şu var...
  2. MattJohn

Yardım Yeni Tablet Aldım Neleri Test Etmeliyim?

Merhaba arkadaşlar, iyi forumlar. Yeni tablet aldım, Samsung Galaxy Tab S9 FE 6/128. İlk bakışta bir sorun gözükmüyor, sizce neleri kontrol etmem lazım? Şimdiden teşekkürler.
  3. MattJohn

Öneri Not Almak İçin Tablet Önerisi

Merhaba arkadaşlar. Ders çalışmak, not almak, PDF okumak, internette araştırma yapmak, dizi izlemek vb. şeyler için bir tablet arıyorum. Bu yüzden kutunun içinden kalemi çıkması lazım. Oyun oynmayacağım ancak birkaç uygulamayı aynı anda açabilirim, kasma donma yapmasın. Önümüzdeki senelerde de...
  4. MattJohn

Yardım Samsung Tabletimi Gümlettim (!)

Merhaba arkadaşlar. İkinci el SM-P602 aldım. Tablet fiziksel olarak iyi durumda ancak güncel bir yazılım yüklemem lazım. Ben de XDA forumunda gezdim ve aşağıda linkini verdiğim ROM'u buldum. Cihaza TWRP kurdum ve full wipe yaptıktan sonra ROM'u kurdum. Hiçbir sorun çıkmadı hatta sonunda...
  5. MattJohn

Yardım Üniveresite Öğrencisine Tablet Önerisi

Merhaba arkadaşlar, iyi forumlar. Birinci sınıf üniversite öğrencisiyim. Kağıt üstüne not alırken çok zaman kaybettiğimi fark ettim, tamamen dijitale dönmem lazım artık. Not tutmak ve genel olarak dersler için kalemli bir tablet almak istiyorum. Eskiden e-tab 5 kullanmıştım ve baya memnundum...
Top Bottom