Arama sonuçları: *

1. walter

s23 hala alınır mı ?

yd olarak 15 bin tl'ye alıcam. iphone almak isterdim ama bu fiyata alabileceğim iphoneları görünce s23ün mantıklı olduğunu düşündüm. yaklaşık iki hafta içinde alacağım, bir de ben bu telefonu örneğin 1 yıl sonra satmaya kalksam değeri çok düşmüş olur mu?
  2. walter

Hangi telefonu almalıyım

15k bütçem var yurtdışı telefon alıcam seçenekler s23, s23fe, 13t, 13t pro, 12t pro ve iphone 13. şuan aklımda s23 var fakat bu fiyata bulamayabilirim sizce geri kalan seçenekler arasında hangisini tercih etmeliyim?
  3. walter

8000e iPhone 12 alınır mı

Bu paraya ip12 mi alayım yoksa 11e s21 ultra mı alayım
  4. walter

2024 yılında s21 ultra alınır mı?

ikinci elden alacağım. yaklaşık 2 yıl kullanıp satmak istiyorum ancak 2 yıl sonra elimde kalmasından korkuyorum. sonuçta 5-6 yıllık bir telefon olacak. sizce hala alınır mı yoksa farklı telefonlar mı düşünmeliyim
  5. walter

Samsung S21 Ultra mı S22 mi

İkinci elden alacağım fiyatlar aynı s22nin ana kamerasının daha iyi olduğunu duydum ama hiç karşılaştırma bulamadım Büyük ekran sevmesem de S21 çok kudretli duruyor Sizce aradaki perfomans farkı çok fazla mı yoksa s21 ultra iyi bir karar mı
  6. walter

S21 Mi Yoksa S22 Mi Aradaki Farka Değer Mi

s21 7000 s22 ise 9000 tl ikinci el olarak alacağım sizce aradaki farka değer mi
  7. walter

S21 mi S21 FE mi alınır?

İkinci elden alacağım fiyat ikisi de 7.5 civarı ikisininde işlemcisi aynı S21 FE min artıları ve eksileri: +android 16 ve Samsung ui 8 desteği var, - 6 gb rami var S21in artıları eksileri: +8 ram, daha küçük ekran(tercihi), - max android 15 ve Samsung ui 7 desteği var Sizce hangisi
Top Bottom