15 bine alabileceğin telefon kısıtlı. Oneplus 9 pro önerebilirim o bütçede15k bütçem var yurtdışı telefon alıcam seçenekler s23, s23fe, 13t, 13t pro, 12t pro ve iphone 13. şuan aklımda s23 var fakat bu fiyata bulamayabilirim sizce geri kalan seçenekler arasında hangisini tercih etmeliyim?
kullanım amacın nedir?15k bütçem var yurtdışı telefon alıcam seçenekler s23, s23fe, 13t, 13t pro, 12t pro ve iphone 13. şuan aklımda s23 var fakat bu fiyata bulamayabilirim sizce geri kalan seçenekler arasında hangisini tercih etmeliyim?
hocam s23 alabilirsin bütçe yeterse yetmezse kamerasıda iyi olsun istersen s22 al ama batarya olarak iyi değil s23 fe var onun dışında s22 kamera olarak daha iyi seçimini ona göre yap.günlük kullanım. çok fazla dizi izlerim ve genel olarak sosyal medya uygulamalarını kullanırım. ne az ne çok oyun oynarım kamerası iyi olması da önemli.
tr garantili Galaxy a55 15k diye biliyorum. bi bakın isterseniz.günlük kullanım. çok fazla dizi izlerim ve genel olarak sosyal medya uygulamalarını kullanırım. ne az ne çok oyun oynarım kamerası iyi olması da önemli.
genel kullanıcı olduğunuz için çok da üzmez diye düşünmüştüm.18k benim bütçemi aşıyor ve a serisine hiç ama hiç sıcak bakmıyorum.
15k bütçem var yurtdışı telefon alıcam seçenekler s23, s23fe, 13t, 13t pro, 12t pro ve iphone 13. şuan aklımda s23 var fakat bu fiyata bulamayabilirim sizce geri kalan seçenekler arasında hangisini tercih etmeliyi