Arama sonuçları: *

1. MattJohn

YD iPhone Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim?

Merhaba arkadaşlar. YD 256 GB 16 Pro ya da Pro Max almayı düşünüyorum. Sahibinden'de önerdiğiniz bir mağaza var mı? Telefonu alırken nelere dikkat etmem lazım? Ek olarak bu telefonların piyasası nedir, yakın zamanda satın alan ya da bilgisi olan var mı? Ben baktım Pro'lar 45k civarında gibi ama...
  2. MattJohn

Öneri 55K Bütçe Telefon Önerisi (TR)

Merhaba arkadaşlar, daha önce açtığım 50K telefon önerisi konusundan sonra fikirlerim değişti, bütçeyi arttırdım ve sadece TR telefonlara yöneldim, kayıt olayıyla fln uğraşmak istemiyorum, açıldı mı açılacak mı belli değil, bir kere alıp uzun süre kullanmak istiyorum bu telefonu. Şu an...
  3. MattJohn

50K Bütçe Telefon Önerisi (TR/YD)

Merhaba arkadaşlar, yeni bir telefon almak istiyorum, şu an kullandığım telefon POCO X3 NFC 128 GB. * En az 256 GB dahili hafıza, * Bataryası iyi, * Kamerası iyi, * Instagram’da story ve post atarken görüntü kalitesini bozmayan, story’yi pikselleştirmeyen bir telefon arıyorum. Android veya...
  4. MattJohn

Yardım S24 Ultra/S25 Ultra Kayıt Olayı

Merhaba arkadaşlar. Yurtdışı telefon alıcam, Samsung modelleri hoşuma gidiyor. Almışken de S25 Ultra alayım diyorum. Kayıt olayı açılır mı açılmaz mı belli değil diyorlar da açılırsa sadece S24 Ultra'ya açılma, S25 Ultra'ya açılmama durumu olur mu? Eğer fark olmaz açılırsa hepsine açılır...
  5. MattJohn

Öneri Yurt Dışı Telefon Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar, yurt dışı telefon almak istiyorum. S24U düşünüyordum kayıt olayı sıkıntı, olmayacakmış gibi düşün dediler o yüzden soğudum. Şu an alıp kayıt ettirebileceğim bir yurt dışı telefon öneriniz var mı? Bütçe 40k, batarya, kamera ve işlemci performansına önem veriyorum.
  6. MattJohn

Öneri S24 Ultra YD Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar. S24 Ultra YD almayı düşünüyorum. Güvenilir bir satıcı öneriniz var mı? Bir de kayıt işlemleri bazen açık bazen kapalı oluyormuş, şu an açık mı ve ne kadar tutar acaba? Eğer aldığım yer hem telefon satışı hem kayıt yapıyorsa daha iyi olur diye düşünüyorum. Ek olarak sizce...
  7. MattJohn

3000 TL Telefon Önerisi

Merhaba arkadaşlar, herkese iyi günler. 3000 TL bütçem var, bir telefon almak istiyorum. 100 lira maksimum 200 lira esnetebilirim bütçeyi. İkinci el almak istemiyorum, sıfır telefonları önerin lütfen. Yurtdışından gelip IMEI attırılan cihazlar da olur ancak orada 3000 TL bütçe ile pek bir şey...
Geri