Arama sonuçları: *

1. The_efec

Max 45.000 tl telefon önerisi

5 yıldır aynı telefonu kullanıyorum artık yeni telefon alacağız ben Xiaomi ci bı insanım Xiaominin Fiyat performans lığı hızlı şarjı fiyatına göre donanımınin baya iyi olmasi hoşuma gider ama tanıdıklarım iPhone 14 al diyor iPhone hiç sevmem sevmem dedigimde su ekosistemi kısıtlı ben Android'in...
  2. The_efec

Öneri Xiaomi 14T ile 14T pro arasında çokmu fark var?

birkaç aya telefon alacağım 14t 26k 14t pro 32k civarında şuan epeyden gördüğüm kadarıyla aralarında çokmu fark var alcakken sağlamını alma mantığıyla 14t promu almalıyım ? şuan elimde xiaomi note 10 lite var tuğla telefon.
  3. The_efec

Mi note 13 pro+ 5g alınır mı?

https://www.pttavm.com/xiaomi-redmi-note-13-pro-plus-12-512-gb-siyah-5g-p-1083855171?utm_source=comp_epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel güvenilir mi? ne diyorsunuz?
  4. The_efec

Video fotoğraf için telefon önerisi

10. Ayda almanyaya 2 haftalık bir süre kalmak maksadıyla gidicem gittiğimde güzel fotoğraflar videolar çekmek istiyorum bunun için telefon önerebilir misiniz çok pahalı olmasın ben 3 model beğendim ama öneriye açığım. baktiklarim , iPhone 12, s23fe ,mi note 13 pro. iPhone 12 hala Alınır mı?...
  5. The_efec

4k bütçe Tablet önerisi

Daha çok bisiler izlemek için kullanacağım ara sıra basit coc gibi oyunlar oynayacağım bir tablet arıyorum Samsung tab 8 düşünüyorum ama bildiğiniz farklı bir fp marka varsa önerilere açığım teşekkürler
Geri