Arama sonuçları: *

1. Z

GetMobil güvenilir mi?

Telefon alacağım ve araştırma yaparken getmobil diye bir site buldum. Bu sitede 12 aya kadar taksit yapıyorlar ve yenilenmiş cihaz olarak geçiyor. Aslında taksit fırsatı ilgimi çekti çünkü telefona takist normalde yok. Sizce alınır mı? Fikirleriniz nedir?
  2. Z

Samsung s24 ultra vs s25 ultra

Sizce hangisini almak mantıklı? Hiçbir fark yok diyolar ama tasarım olarak s25 ultra nin oval köşeleri daha güzel. Ama arada fark olusuyo ve gereksiz gibi geliyo. Sizce hangisini alayım? Android olarak öneriniz varsa farklı cihaz onerebilirsiniz. Apple düşünmüyorum. Samsung istememin sebebi...
  3. Z

İphone 15 mi Yoksa Xiaomi 14 mü?

Hiç iphone kullanmadım. ama 45-50k bandına cıkmısken android almak da cok mantıklı gelmiyor. Sizce ne yapmam gerekiyor? iphone 256gb buldum. xiaomi de 512gb. Hayatımda hiç iphone almadım ve kullanmadım sizce 15 ile başlanır mı bu serüvene?
  4. Z

xiaomi 13 ultra vs 13vs 14. Hangisi tercih edilmeli?

13 ultra fiyatı hemen hemen 14 ile aynı. 13 un 10k falan daha ucuz. sizce hangisini almak mantıklı?
  5. Z

40K civarı telefon önerisi yapabilir misiniz?

Aklımda s24+ var. Eğer başka önerileriniz varsa sevinirim. S24+ güzel ama birçok yerde işlemcisi ile ilgili soru işaretleri olan yorumlar okudum. Eğer farklı önerileriniz varsa sevinirim. YD almayı düşünüyordum ilk başta ama birkaç video gördüm yeni yılda düzenleme gelecek kullanımı...
  6. Z

Samsung Z Fold 5 mi? Flip 5 mi? Sizce hangisi daha iyi?

Aralarında 15-20k fark var. Ama bu konuda fiyattan bağımsız bir öneri istiyorum. Telefonda sosyal medya kullanmıyorum. Sadece Twitter'da haberleri vs takip ediyorum ve Pinterest kullanıyorum. Bunun dışında Instagram falan yok. O yüzden fotoğraf kalitesi süper olmasına gerke yok. Güzel çeksin...
  7. Z

İphone 15 Pro Max Vs Xiaomi 14 Ultra

İki telefon fiyatı da karşılayabilecek durumdayı. Buldugum fiyat iphone 5-8k daha pahalıya gelıyor. Sizce Özellik olarak ve Kamera olarak hangisi alınmalıdır? Hiç iphone kullanmadım hayatımda. Alışma süreci nasıl olur? Androidden ios geçiş zorlar mı fazla?
  8. Z

Sizce redmi note 13 pro 5g ye geçilir mi?

Elimde 12 pro 5g var. Bunu satıp üzerine 4k ekleyince almış oluyorum. Sizce değer mi?
  9. Z

Dolap uygulamasında Telefon alınır mı?

Xiaomi yurtdışı almayı düşünüyorum. Dolapta da bir satıcı buldum. Süper satıcı ve güvenilir satıcı tagleri var. 9.8 puan ve 900 küsur satış 5 yıldız hep. Dolaptan alımda kargoda hasar veya kaybolma durumlarında iade vs sorun oluyor mu? Siz daha önce aldınız mı?
Geri