Arama sonuçları: *

1. omerkok_49

Giriş için iphone x alınır mı?

İphone 13 almayı düşünüyorum ama hiç iphone kullanmadım bugüne kadar ilk başta denemek için iphone x alıp çift telefon kullanasım var kullanamazsam zaten kardeşime verir x6 pro ile devam ederim eğerki kullanabilirsem 13 alır öyle devam ederim iphone x hala güncel olarak uygulamaları indiriyormu...
  2. omerkok_49

Askeriye için telefon önerisi

Askerlik için mantıklı tuşlu telefon önerisi lazım şarkı vs yükleyebileceğim
  3. omerkok_49

S10 plus hakkında bilgi sahibi olan varmı

Bi arkadaş s10 plus alıcak a54 den geçicek ama android ve one ui sürümü kaç bunları bilmiyoruz bilgi sahibi olan kimse varmı
  4. omerkok_49

10k arası tablet önerisi

10 12k gibi bütçe var bu bütçede tab s9 fe var sizce mantıklımıdır okul için alınacak kalemi olması lazım sizin önerini nedir
  5. omerkok_49

Max 15k telefon önerisi

Yd x6 pro düşünüyorum daha manttıklı varmıdır
  6. omerkok_49

x6 pro vs vs note 13 pro plus

ikisinden birini alacağım hangisi mantıklı olur işlemci olarak dağlar kadar fark varmıdır kamera umrumda değil foto çekiyorsa sıkıntı yoktur ama hızlı şarj olarak note 13 pro plus baya cezbetti bide film izlerken hangisi daha güzel bir ekrana sahip
  7. omerkok_49

Max 30k telefon önerisi

Aklımda s23 var daha mantıklı bir cihaz şuanda görmedim varmıdır başka alternatif
  8. omerkok_49

note 13 pro 5g mi x6 promu

ikisi arasından hangisini almak mantıklı olur uzun ömür olarak
  9. omerkok_49

Note 12 pro vs note 13 pro

Y.d alacağım note 13 pro 256 9.5k ya veriyorlar 12 pro ne kadar bilmiyorum sordum daha cevap gelmedi sizce 13 pro alınır mı? note 11se den geçeceğim
  10. omerkok_49

Note 11s den a34 e geçilirmi

Note 11s den a34 e geçilirmi geçmeye değecek bir fark varmıdır arada çok fark yoksa geçmeyeceğim benim için önemli olan 1 işlemci 2 kamera oyun fazla oynamıyorum ama girdiğim zamanda akıcı 60fps tarzı fps ler almak istiyorum yada önerebiliceğiniz farklı bir cihaz varmı
  11. omerkok_49

Note 11s den Note 13 serisine geçilirmi

Ssd alcaktım telin ekranı kırıldı üstten engel değil ama note 11s den Note 13e geçmeyi düşünüyorum y.d 7k ya var geçilirmi
  12. omerkok_49

3k bütçeye tablet önerisi

3k bütçeye tablet önerisi verebilecek varmı oyun hiç oynanmiyacak film izlemek için kullanılacak telefonun ekranı küçük geliyor yatakta pcdende izleyemediğim için tablet alacağım güncel bir tablet olursa daha iyi olur
  13. omerkok_49

Tablet önerisi atabilecek

2000 2300 civarı bi tablet önerisi atabilecek varmı 0 olsun ama tap a7 lite var alınır mı? yada daha mantıklı cihazlar
Geri