Arama sonuçları: *

1. Beguile

Yardım 📱 10.500TL Telefon Önerisi 📱

Arkadaşlar selam, yeni telefon alacağım. Bütçem 10.500TL. İstediğim özellikler bunlar; 1. 5G (Zorunlu değil olursa iyi olur) 2. Büyük ekran 3. Sosyal medyada kasma donma yapmayacak 4. 256GB 5. 8GB RAM
  2. Beguile

Yardım 15.000TL TELEFON ÖNERİSİ

15.000TL telefon önerir misiniz?
  3. Beguile

📞📞 AMAZON'DAN IMEI VE TC'Lİ FATURASI GELEN VARMI? 📞📞

Arkadaşlar Amazon'dan son zamanlarda vergi indirimli telefon alıp IMEI ve TC yazan fatura alan var mı? Ben müşteri hizmetlerine yazdığımda 72 saat içinde faturanın düzenleneceğini söylediler. Şuan 105. saatteyim hala fatura gelmedi.
  4. Beguile

📞📞 Samsung A34 indirim bekleyen var mı? (Vergi İndirimi) 📞📞

Arkadaşlar benim gibi Samsung Galaxy A34 indirimini bekleyen var mı? Çoğu sitede 9.799TL'ye indi ama vergi indirimi kullanamadığım için alamıyorum. Eğer sayımız fazlaysa @Abdullah Hacıgül abiye rica etsek konuşup 300TL daha indirmeye çalışır bence. Bekleyenler +1 yazabilir mi?
  5. Beguile

Yardım 🟥 [ANKET] SİZCE HANGİ TELEFONU ALMALIYIM? (VERGİSİZ TELEFON) 🟥

Arkadaşlar merhaba, aşağıdaki telefonlardan birini almayı düşünüyorum. Vergi indirimden yararlanacağım. Kriterlerim bu şekilde; Fotoğraf kısmı benim için önemli değil. 120HZ veya üzeri. Kulaklık Jak girişi olması şart. Büyük ekran. Çok mobil oyun oynayan biri değilim ama sorunsuz oynatsın...
  6. Beguile

Öneri Vergi indirimli 9500 TL altı telefon önerir misiniz?

Arkadaşlar merhaba, vergi indirimli telefonlardan bir tane bende alacağım. Şuan kullandığım telefon Xiaomi Redmi Note 5. Kriterlerim bu şekilde; Fotoğraf kısmı benim için önemli değil. 120HZ veya üzeri. Kulaklık jak girişi olması şart. Büyük ekran. Önerilerinize açığım.
  7. Beguile

Öneri 📞📞 VERGİ İNDİRİMLİ TELEFON ÖNERİLERİ 📞📞

Arkadaşlar merhaba, vergi indirimli telefonlardan bir tane bende alacağım. Şuan kullandığım telefon Xiaomi Redmi Note 5. Fotoğraf kısmı benim için önemli değil. Mümkünse 60HZ üzeri büyük ekranlı bir telefon arıyorum. Kulaklık jak girişi olması şart. Önerilerinize açığım.
Top Bottom