Arama sonuçları: *

1. loewry

Yardım YD iphone 13 128gb vs TR iphone 11 64gb

arkadaşım şuanda iphone 11 kullanmakta 64gb. 3 ay önce mediamarketten aldı. Okuldan tanıdığımız bir arkadaşımızda YD 13 var. biliyosunuz ki 8 ay kullanıp 4 ay ise başka bir cihazla idare etmek zorunda kalıyor yd olduğu için. Bununla uğraşmak istemediği için takas teklif etmiş arkadaş. Üstüne...
  2. loewry

Kamera olarak iphone 13 vs 15 pro

Merhabalar yakın zamanda 15 pro aldım. Kamerasını çok beğeniyorum. Kuzenimde 13 var. 13 den sonra hepsinin kamerası aynı hepsi iyi diyor. Böyle bir şey olabilirmi. 13 ile 15 pro hiçbiryönden kıyaslanamaz bence
  3. loewry

Iphone 15 vs 15 pro kamera fark

Merhabalar iphone 15 alacağım 120 hz androidden gececeğim. 15 pro ile aralarındaki işlemci performansı ve kamera kalitesi farkını gözle görebilirmiyim yoksa aradaki 13k farkı vermek istemiyorum pek
  4. loewry

İphone 15 vs iphone 15 pro fark

Yakında iphone 15 alacağım. Bir bakındım şuan bütçem 15 e yetiyor fakat biraz zorlayabilirsem 15 pro alabilme ihtimalim var. Gürgençler mağazasından alacağım orada iphone 15 bana 51k ya geliyor. İphone 15 pro da 64.5k ya denk geliyor 128gb iki modelde. Bütçemi zorlayıp aradaki 13.5k farkı...
  5. loewry

Öneri Düz iphone almak mantıklı mı?

Çok yakın bir zamanda sipariş geçeceğim telefonu. Iphone düz modeller alınmaz diyorlar günlük kullanım için alıyorum instagram vb. Proya bütcem yok. 2. Elde olmaz yd de olmaz. Kuzenim 3 ay önce 13 aldı. Banada 13 al en f/p o diyor. Ama bütçem varken 15 alayım diyorum buna değecegini düşünüyorum...
  6. loewry

İphone 13, 14 ve 15 in tasarım farkları nelerdir

Merhabalar meraktan soruyorum iphone 15 ile 14 ve 13 ün arasindaki fiziksel olarak farklar nelerdir. O sivri yapisinin 15 te artik daha el acitmayan sekilde oldugunu biliyorum dynamic island biliyorum. Başka kasa olarak ve kamera yapısı olarak ne farklılıklar var veya varmıdır örneğin 15 in...
  7. loewry

İphone 15 pro almak şart mı?

Konu başlığı biraz saçma oldu ama iphone 15 pro yerine düz 15 çokmu mantıksız. Günlük kullanım yapan birisiyim üst düzey şeylerle uğraşmıyorum belki bir ihtimal bütçemi zorlasam 15 pro alabilirim. Fakat düz 15 ye fazlasiyla işimi görür. Yinede bütçemi zorlamaya gerek varmıdır. Çok kararsım...
  8. loewry

İphone 15 kaç sene götürür

Merhabalar yakında iphone 15 alacağım aklıma takıldı bu konuya takılıyorum biraz. Örneğin ne kadar android kullandiysam suan s20fe kullanıyorum buda dahil 2. Seneden sonra yavaşlama geliyor telefona. İphone 15 üst düzey bir telefon böyle bir şey yaşarmıyım 2. Seneden sonra yavaşlama veya hafif...
  9. loewry

İphone 15 nereden almak mantıklı?

Merhabalar yaklaşık 1 hafta içinde iphone 15 alacağım. Siyah renk istiyorum şuanda trendyolda 50k ve hepsiburadada 51.7k. Fakat trendyol teknosa satıcı hepsiburada kendi satıyor. Garanti vb yönünden hangisi daha doğru olur şahsen yıllardır hepsiburada hiç üzmedi. Hepsiburada dan alınır mı??
  10. loewry

İphone 15 256gb vs 128gb

Merhabalar yakında s20fe den iphone 15 geçeceğim şuanki telefonum 128 gb ve fazlasıyla yetiyor bana 2 senedir kullanmama rağmen. İphone 15i de 128gb almayi düşünüyorum 256gb bir tık daha pahalı. Diyeceksiniz okadar para veriyosun telefona bari 256gb al. Ama hiç gerek olduğunu düşünmüyorum ayrıca...
  11. loewry

S20fe den iphone 15 geçmek

Merhabalar şuanda s20fe kullanıyorum bu telefonumu anneme vereceğim için kendime iphone 13 düşünüyordum. Rami 4gb olduğu için biraz tereddüt ediyorum o yüzden 15 alacağım dynamic island çok hoşuma gitti. Ne gibi farklar olur s20 ile arasında 120 hz den 60 a geçmek ne kadar süre rahatsız eder
  12. loewry

İphone 15 pro vs iphone 15

Merhabalar konuyu açma sebebim merakımı gidermek. Benim 50k bütçem var daha üstüne çıkamıyorum telefon için. İphone 15 almakta kararlıyım. 15 pro biliyorum daha iyi her yönden. Fakat arasındaki 16-17k farkı veremem. Günlük kullanım yapıyorum abartı bir işim olmuyor günlük 30-40 dk oyun oynuyorum...
  13. loewry

İphone 16 beklemeye değer mi?

Merhabalar 50k bütçem var. iphone 15 almayı düşünüyorum. İphone 16 çıkacak bekle diyenler var. 60k civarı gibi bir fiyatla gelir sanırım. 10k daha fazla verip bütçemi zorlamak istemiyorum. Şahsen 16nın görünümünü beğenmedim X serisini andırıyor. Bence 15 daha premium duruyor. özellik olarakda...
  14. loewry

Öneri 2.el 13 pro max vs iphone 15

Merhabalar 2 telefondan birinj düşünüyorum ya 2. El 13 pro max 2. El temiz bulabilirsem tabi. Yada sıfır orjinal iphone 15 alacağım. Uzun ömürlü kullanmak açısından 15 daha iyi gibi duruyor sarj ve performans önemsiyorum selfie kamerasıda önemli
  15. loewry

Öneri Orjinal İphone 15 vs kaçak 15 pro

Merhabalar bütçem yaklaşık 50k. 3-4 sene kullanacağım biliyorum apple tarafında kaçak doğru değil riskli. Fakat 15 pro düz 15 e göre cok daha iyi. Kaçak almak mantıklımĵ orjinaline bütçem yetmiyor. Max 50k ya orjinal 15 alıcam yada kaçak 15 pro ne diyorsunuz bu konuda mantıklı mıdır yada 15 alıp...
  16. loewry

İphone 14 vs 15 alınır mı?

İphone 14 ile 15 arasındaki 5k farkı vermeye değermi 3-4 sene kullanıp satacağımı varsayarsak hangisi daha doğru olur
  17. loewry

İphone 15 vs 15 plus

Merhabalar 15 plus ve 15 arasında kaldım. Sırf batarya için 15 plus yetermi. Yoğun telefona bakan birisiyim o yüzden sarj akşamı anca çıkartıyor sizce ne yapmalıyim
  18. loewry

Kamera açısından s24+ vs iphone 15

Ön selfie kamerası ve genel anlamda kamera olarak hangisi daha kaliteli fotoğraflar çekiyor instaya attığımız fotoğrafların kalitesini düşürmediği için iphone 1 puan önde sanırım
  19. loewry

Öneri Samsung galaxy s24+ vs iphone 15

Önceliğim telefonun hızı ve işlem yapma performansı örneğin birsürü uygulamada açsam yavaşlamaması. Kamera yönünden selfie önemli benim için. Kararma sorununu takmıyorum çünkü snapten falan çekiyorum zaten. Güncellik ve uzun vadede yavaşlama sorunu olmasını istemiyorum. Şuanki s20 fe...
  20. loewry

İphone 15 sağlammıdır?

Merhabalar iphone 15 alacağim fakat sağlamlığından korkuyorum. Şuan s20 fe kullanıyorum koruma camsız 2 senedir kaç kere düstü cep mesafesinden veya bel mesafesinden diyeyim genellikle halı ve parkeye hiçbirsey olmadı. İphone 15 te dayanıksızlık söz konusumu yani arka tarafın buzlanma gibi...
Top Bottom