Arama sonuçları: *

1. drakathx

Yardım Vivo V60 Lite 8+8/256 Alınır mı ?

20 k bandında konu başlığında geçen cihazı aldım fakat h.o mu g.o mu ?
  2. drakathx

Yardım 10-25k arası f/p cep telefonu önerisi lazım

10/25k arası "NFC" şart kamerası bataryası hafızası işlemcisi arayüzü akıcı sorunsuz bir cihaz arıyorum günlük kullanım yoğun video oyun vesaire sesli görüşme görüntülü görüşme için ideal ne alınabilir? Yazılımsal ve donanımsal güncel iyi bir cihaz arıyorum. Android tercihim/iOS düşünülür high...
  3. drakathx

Yardım Xiaomi 15C alınır mı?

Kendime telefon arıyorum şarjı uzun giden işlemcisi güzel fena olmayan ağırlıklı günlük işler yapılacak görüşme vesaire arka planda müzik yada haber dinlemeye 😂 kamerası kötü olmayan bir cihaz bakıyorum NFC olacak şekilde. Xiaomi 15 C alınır mı? NFC var mı ben bulamadım bilgi olarak öneri...
  4. drakathx

Yardım Tecno Spark 10 Pro Vs Casper Via X40

İki cihaz arasında kaldım bimden alacağım tecno spark 10 pro 7999 TL Casper Via x40 9250 TL günlük kullanım arada oyun video izleme şarkı dinleme fotoğraf çekim vesaire için kullanılacak kendim kullanıcam En çok istediğim özellik NFC olması hangi cihazda var ne almalıyım?
  5. drakathx

8500-13500 TL arası alınabilecek NFC özellikli telefon önerisi lazım.

8500-13500 TL arası alınabilecek NFC özellikli telefon önerisi lazım. Günlük kullanım ve mobil aaa oyunlar için . Güncel bir cihaz lazım gün içinde haber dizi müzik izlenip dinlenecek sesli görüşme yapılacak. Uzun vadede üzmeyecek. Şarjı uzun giden yazılım ve güvenlik android güncelleme desteği...
  6. drakathx

Öneri Samsung Galaxy A16 yada A26 hangisi alınmalı?

Günlük kullanım için aaa oyun oynamak için gün içinde uzun süre canlı yayın video film müzik gibi şeylerde kullanım için cihaz arıyorum. NFC özelliği kesinlikle olacak. Kamerası bataryası mikrofonu hoperlerü hafızası rami iyi olsa fena olmaz. Elimde Xiaomi note 8 pro var alışveriş kredisi ile...
  7. drakathx

Max 20 k Bütçe ile alınabilir telefon önerisi

Max 20 k bütçe ile alınabilir telefon önerisi lazım genel kullanım için açıkçası güncel bir şey istiyorum bu sene yada geçtiğimiz sene çıkmış olabilir. O paralara sanırım sadece android cihazlar var. Kullanım amacı normal günlük kullanım mobil oyunlar AAA mobil oyunlar vb. Film dizi müzik uzun...
  8. drakathx

Poco c65-Realme c63 öneri

Merhabalar Xiaomi note 8 pro kullanıyorum ve artık zamanını doldurmaya başladı telefon arıyorum günlük kullanım için ufak tefek mobil oyunları kaldırsın yeter kafasındayım NFC olsun kesinlikle kamerada kötü olmasın hafıza ve ram de açıkçası bütçe Max 10.000 konu başlığındaki ürünler ilgimi çekti...
  9. drakathx

Iphone se2020 ws iphone 11 ws S22

Yenilenmis cihaz alacağım yukarıdaki modeller arasında kaldım öneriniz neler olur acaba.
Geri