Arama sonuçları: *

1. Lorx61

Bu telefonlardan hangisi pubg için uygun

Merhaba arkadaşlar başlıktan dediğim gibi bu telefonlardan hangisi pubg için uygundur ekran kaydı ve yayın açmayı düşünüyor alacak arkadaş 1. Mı 14T pro YD 2. Poco X6 pro TR 3. iPhone 15 pro YD 4. İnfinix GT 20 pro YD Bu 4 seçenekten hangisi daha iyi ve dediğimiz işlerde kolaylık sağlar
  2. Lorx61

2000 TL YE SIFIR TEMİZLİKTE ANDROİD ALDIM

merhaba arkadaşlar ben dün sadece 2 bin TL ile sıfır gibi cihaz aldım General Mobile gm 20 pro cihaz tertemiz sorunsuz kutu vs şarz cihazı her şey full + full sizce iyi yakalayabilmiş miyim
  3. Lorx61

Redmi note 8 oyun performansı

Arkadaşlar merhaba redmi note 8 oyunlarda nasıldır performansi
  4. Lorx61

Redmi 9C mi GM 20 PRO mu

Arkadaşlar dediğim gibi bütçe 2 bin TL daha hangi cihaz daha iyi olur bana en mantıklı gm 20 pro geliyor
  5. Lorx61

Yardım GENERAL MOBİLE GM 20 PRO ALINIR MI

Selamün aleyküm arkadaşlar öğrenciyim ve kendime cihaz bakıyorum şuan ki cihaz iPhone se 1. Nesil 16 GB ve ben GM 20 pro ya geçiş yapicam 2000 TL ye kutulu sarzli birtane buldum sizce alayimmi bütçem en fazla 2 bin TL üstüne çıkamam cihaz 128/6 modeli pubg de idare etse yeterli
  6. Lorx61

Yardım Telefon önerisi 2000 TL

Arkadaşlar 2K ya telefon önerir misin bütçem bu en fazla 2500 yapabilirim pubg de oynuyorum
  7. Lorx61

Yardım 2000 TL YE TELEFON ÖNERİSİ

2 BİN TL bütçem var zorlarsam belki 2500 olur bana hangi cihazları önerirsiniz pubg oynuyorum ayreten ve 32 GB cihaz hiç söylemeyin bile
  8. Lorx61

Yardım 2300 TL TELEFON ÖNERİSİ ACİL

Selamun aleyküm arkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar öğrenciyim ve telefon ihtiyacım var 2300 TL ye ne önerirsiniz
  9. Lorx61

Snapdragon 845 Li telefon alınır mı

Selam arkadaşlar hayırlı Ramazanlar herkese öğrenci olduğum için 2 2.5K ya telefon arıyorum şimdi 2 seçenek var bu telefonlardan hangisini almak iyi olur 1: POCOPHONE F1 2: REDMİ NOTE 8 PRO
  10. Lorx61

3 bin TL bandında telefon önerisi

Selamun aleyküm arkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar hayırlı sahurlar diliyorum öğrenciyim max bütçem 3 bin tl ye en iyi hangi telefonu önerirsiniz
  11. Lorx61

2000TL YE TELEFON ÖNERİSİ

Biliyorum çok zor ama öğrenciyim 2000 TL bütçem var telefon ihtiyacım var 2000 TL en iyi hangi 2. El telefonu alabilirim ( PUBG da oynuyorum)
  12. Lorx61

2000 TL telefon önerisi

Biliyorum çok zor ama öğrenciyim 2000 TL bütçem var telefon ihtiyacım var 2000 TL en iyi hangi 2. El telefonu alabilirim ( pubg da oynuyorum)
  13. Lorx61

Bu üç telefondan hangisini almalıyım ?

Arkadaşlar başlıkta dediğim gibi 1: iPhone 8 2: Xiaomi mi 8 3: pocophone F1 Hangisini tercih etmeliyim
  14. Lorx61

yurt dışı iphone alınır mı

arkadaşlar yurt dışı bir iphone X buldum 256 gb sadece ekranı değişecek fiyatı 2900TL birazda pazarlık yaparsam yeni ekran alıp bu cihazı 3200 tl ye mal edebilirim mantıklı mıdır sizce ?
  15. Lorx61

yurt dışı iPhone alınır mı ?

selam arkadaşlar yurt dışı iPhone almayı düşünüyorum aklımdaki model 8 plus veya X modeli bütçem 3K hattımı eski iphone cihazıma takarak kullancam
  16. Lorx61

3000 TL ye 2. El telefon önerisi

Selam arkadaşlar elimdeki cihazı 1500 TL ye satacağım üstüne ben 500 TL koyucam 2000 TL 1000 TL de abim koyucak toplam 3000 TL bana bu fiyata 2. El yurt dışı olması fark etmiyor telefon önerir misiniz öğrenciyim en fazla bu kadar oluyor
  17. Lorx61

Ucuza telefon önerisi

Selam arkadaşlar şuan kullandığım cihaz iPhone se 1. Nesil cihazımdan gayet memnunum fakat 16GB olduğu için yetmiyor artık sadece instagram ve whatsapp var ve boşta 1GB alan var geri kalan uygulamaların hiç birini yükleyemiyorum tabii ki bu yüzden cihazımı 1500 TL ye satıcam üstüne 400 TL eklicem...
  18. Lorx61

yurt dışı iphone alınır mı

selam arkadaşlar yurt dışı iphone alınır mı iphone se 2020 düşünüyorum 3 bin tl bandında pubg mobilede kayıt açıp oynayıcam tik tokarım
  19. Lorx61

Yurtdışı iPhone se 2022 alınır mı

Selam arkadaşlar şuan ki cihazım iPhone se 1. Nesil yurtiçi alacağım cihaz iPhone se 3. Nesil 3 bin TL bandında yurt dışı buldum bu cihazı pubg için kullanacağım diğer 1. Nesil se ilede arama mesaj vs mantıklı mı
  20. Lorx61

Telefonumu satıp en iyi hangi telefonu alabilirim ?

Selam arkadaşlar telefonumu yenilemek istiyorum çünkü artık yetmiyor iPhone se 1. Nesil 16 GB bu telefonu 1K 1.5K ya satıp üstüne biraz ekleyip 2K yapıp redmi note 8 pro veya düz 8 128 GB alınır mı önerileriniz neler?
Top Bottom